mandag den 27. juni 2011

Jeg er "vadet" ind...

- i frustrationernes højborg.
Jeg er der ikke hele tiden, men det meste af tiden og meningen
med livet har budt mig op til dans. 
Undervejs trækker livet de tunge kort frem, tabet af De vigtige.
Dem der kendte mig ud og ind.
 Dem der altid har været der, men ikke er her mere.
Det trækker et dybt spor af sorg gennem mig og dansen bliver tung!

Det var endnu 2 afslag på ansøgninger, der skubbede mig ind i højborgen.
Følelsen af afvisning på afvisning - jeg når ikke engang til en jobsamtale, ansøgningen drukner bare i bunken af de andre 600!

Standard svar: Vi har ansat en med de rette faglige kompetencer...bla. bla.

...og så er jeg rykket tilbage til start - igen!

Min selvforståelse er med, jeg skal reagere og afreagere, jeg skal håndtere nederlagene, afvisningerne og uvisheden...
- der er brug for, at genstarte "harddisken" og det tager tid!

Ak ja, kys det nu, det svære liv!

11 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hej Lotte

  Jeg føler med dig, og håber at du finder noget der er godt for dig. Når det er svært tænk på at alting går over. Jeg synes du er sådan en positiv og fantastisk person, - og selvom du har været alt muligt bøvl igennem, kan du alligevel finde energien - og komme ud og fortælle: Her er jeg. Det tager jeg hatten af for. Har også savnet at høre lidt fra dig.

  Jeg er helt sikker på at der er nogle, der venter på at høre fra dig, og de er måske lige om hjørnet. Har du lyst til at jeg kigger din ansøgning i gennem? - Så står jeg til rådighed. Du har min mail. Jeg arbejder som grafiker til hverdag og kan jeg gøre noget, er du mere end velkommen.

  Indtil videre får du lige en bunke knus fra
  Eva

  SvarSlet
 3. Hej Lotte.
  Det gør mig ondt at læse, afslag på afslag.
  Giv ikke op, jeg er sikker på at der er lys for enden af tunnelen.
  Kæmpe knus
  Hanne Bente

  SvarSlet
 4. Kære Lotte, det er en hård tid du går igennem kan jeg høre, livet kan virkelig være svært til tider. . men man siger jo at modgang gør os stærkere og det tror jeg faktisk passer. Jeg forstår virkelig dine følelser men jeg er sikker på du nok skal få vendt det hele til noget positivt. Allerede i morgen kan alting se lysere ud, gode ting sker og nye muligheder åbner sig:-) stort knus fra Søs.

  SvarSlet
 5. Åh, søde Lotte.
  Det gør mig så ondt for dig at læse dit indlæg idag.
  Selv om jeg ikke kender dig IRL, så ved jeg at du er en kreativ, humoristisk, omsorgsfuld, stærk, supersej, positiv, hjertevarm og vidunderlig kvinde med begge ben på jorden og nogle flere ben i næsen.
  Kom igen Lotte, jeg krydser alt hvad jeg kan for dig og før eller siden lykkes det for dig.

  Knus og Kram

  SvarSlet
 6. Hej Eva :0)
  Hvor er du et dejligt menneske, og jo - jeg vil gerne takke JA TAK til, at du gennemser min næste ansøgning. Det kunne jo være det gjorde en forskel. Jeg er i hvert fald parat til hvad som helst.
  Det slider hårdt på psyken, at skulle blive ved med at trække styrken op ad æsken, når afslagene hagler ind og man ikke er i stand til at forsørge sig selv...pyh det er hårdt.
  Jeg håber du har ret - at der lige omkring hjørnet venter et job, en løn, gode kollegaer og en plads i samfundet!
  Tak for dit opmuntrende indlæg og din søde håndsrækning :0)
  Stort knus og kram fra mig til dig

  Hej Hanne Bente :0)
  Tusinde tak søde - jeg håber du har ret. Der må da være brug for én derude i samfundet!
  Stort knus og kram

  Hej Søs :0)
  Ja, modgang gør stærk, man lærer en masse og får redskaber med - og jeg kan klare mig et langt stykke ad vejen - men du ved godt, at nogle mennesker møder mere modgang end andre - dem er jeg én af og engang imellem bliver det for meget med alt den modgang, specielt når man selv synes man kan noget og vil noget med livet.
  Så er det bl.a. savnet af mine kære gør ondt. Dem der hjalp, trøstede og var der for mig og jeg kan synes det er uretfærdig, at jeg allerede som 42 årig skulle stå uden forældre - det gør mig af og til sårbar, at tænke på, for de kommer jo aldrig tilbage.
  Tak for dit indlæg søde Søs!
  Stort knus og kram

  Kære søde Nete :0)
  Hvor er du sød, sådan som du puster gode vinde i min retning - stærke ord, der går rent ind!
  Et dejligt indspark at få, i disse tider hvor skyggen falder tungt!
  Tak for dit dejlige indlæg!
  Kæmpe knus og krammer herfra

  SvarSlet
 7. Altså søde Lotte, du er helt fejl på den!
  Det er ikke dig, der lider et nederlag, hver gang du får et afslag!

  Det er arbejdsgiveren, som jo selvfølgelig overhovedet ikke ved hvilken sjov, kreativ, kærlig og sød pige (selv om jeg ikke sådan helt kender dig, så er jeg sikker på, at jeg har ret), de går glip af!

  Nej, jeg kan godt forestille mig, hvordan du har det og når livet gør ondt, så kan man ikke lade være med at lade tankerne flyve tilbage til andre ting, som også har gjort ondt, som f.eks. tabet af dem, der ikke er her længere.

  En anden skrev, at modgang gør stærk, ja det er rigtigt og hvad kan man så bruge det til lige nu? Der er ikke andet at gøre, end at blive ved med at mase på, søge jobs, fortælle hele verden hvad du har lavet, hvad du kan tilbyde lige præcis deres virksomhed osv. osv. osv.

  Jeg kan huske engang for mange, rigtig mange år siden, hvor jeg var blevet træt af militæret, da søgte jeg et job på et museum som registrator m. m. Få dage efter ansøgningen var sendt, fik jeg et brev fra museet. Først og fremmest havde de skrevet på det lækreste tykke brevpapir og for det andet så skrev de, at de havde antaget en ansøger. Men de var overhovedet slet ikke sikre på, om det var den rigtige ansøger, som de havde antaget, idet der ikke var kapacitet til at gennemlæse alle de ansøgninger, som de havde modtaget. De var overbeviste om, at der blandt alle ansøgningerne var andre, der ville have været lige så gode medarbejdere, måske endda bedre, men det var ikke muligt for dem at gennemlæse alle ansøgninger, der var simpelthen ikke personel nok til det. Se det var et afslag man kunne forstå ☺ ☺ ☺.

  Søde Lotte, jeg forsøger at beame lidt jobsøgningsheld op til dig. Om det hjælper det ved jeg ikke, men jeg håber.

  Kæmpeknus og massevis af held og lykke udi jobsøgningen.

  SvarSlet
 8. Jeg ved, at arbejdsgiverne bliver bombarderet med ansøgninger, og at Annette har fat i noget af det rigtige. Mange steder bliver alle ansøgningerne slet ikke gennemlæst, men hvordan du skal få dem til at få øje på lige nøjagtigt dig, har jeg ikke noget bud på. Folk er meget kreative med udformningen af ansøgninger i helt specielle "indpakninger" virkelig flotte og nogen "bare" i farvestrålende kuverter eller ditto papir.
  Har du mod på bare at troppe op og sige de er nød til at ansætte dig, ligesom jeg har set i et par film. Der lykkedes foretagenet :-)

  Held og lykke og masser af kærlige tanker

  SvarSlet
 9. Allerkæreste dejlige Annette - jeg står parat til at modtage beamerheldet med åbne arme. Ak ja, du har ret når du skriver, at det tunge trækker det tunge med sig og jeg har slet ikke brug for den tunge bagage lige nu. Gid arbejdsgiverne havde samme indstilling som dig - at de kunne SE mig og i det mindste lade mig komme til en samtale - men så langt har jeg slet ikke fået lov at komme... og det er "på godt jysk" TRÆLS!!!
  Jeg var til samtale på A-kassen i dag - skulle aflevere mine ansøgninger som dokumentation for, at jeg faktisk søger! Den jeg havde lavet til jobbet som webdesigner faldt hun fuldstændig i svimer over og spurgte om hun måtte bruge den som eksempel på en knaldhamrende god ansøgning: Ja da, men husk lige at sige, jeg IKKE fik job på den!
  Well, hun viste mig faktisk en andens ansøgning (vedkommende havde accepteret, at hun brugte den) - og den vil jeg prøve at efterkomme, da hende der havde skrevet den FIK JOB!!!
  De ved det godt - dem på A-kasserne - det er ragnarok derude i samfundet. Hun opfordrede mig bare til at klø på og blive ved - at det nok skulle lykkedes mig, så det var dejligt med et lille skulderklap og forståelse og at jeg ren faktisk GODT kan skrive gode ansøgninger - bare uden held.
  Nu står den på indkaldt samtale på AF i morgen, så må jeg se hvad de kan hoste op med, af gode ideer...
  Jeg sender dig varme og taknemmelige tanker - det gør godt at få indspark fra Holland :0)
  Stort knus og megakrammer og TAK Annette !

  Hej Pia :0)
  Du kan tro de bliver bombaderet med ansøgninger og jeg er helt enig med både dig og Annette - det er slet ikke sikkert de SER/LÆSER min ansøgning og det er faktisk endnu mere frustrerende at tænke på, når man bruger megen tid og energi på, at skrive dem.
  De fleste af de arbejdsgivere jeg har søgt hos, ønsker at få tilsendt ansøgningen elektronisk og så er det dælme svært at "pakke den ind" *må lige trække på smilebåndet her* for så hjælper hverken glitterpapir, sure sokker eller maosko.
  Jeg må bare håbe på, at der pludselig er hul igennem og at jeg får chancen til en samtale - kunne jeg dog bare nå så langt!
  Tak Pia, for dit indspark og søde indlæg - det gør godt i disse tider!
  Stort knus og megakrammer

  SvarSlet
 10. Det må ikke være let - det er ikke de bedste tider på jobmarkedet. Men er sikker på at du finder energien til at holde hovedet højt og fortsætte søgningen♥ Mine forældre var også oppe ved sandskulptur festivallen men lige inden de åbnede. Fik nogen skønne billeder derfra. Sikke en investering men det må kunne betale sig. God weekend♥♥

  SvarSlet
 11. Sidst jeg søgte lavede jeg et A3-papir på 250g med grafisk design, som en slags omslag til min ansøgning. Her havde jeg slået håret ud - sådan rent grafisk og rigtig givet den gas. Det er måske ikke det vilde men jeg fik jobbet. ;)
  Jeg viste lidt af de grafiske opgaver jeg har løst tidligere på omslaget og en lidt vild pop-art udgave af mit portræt. Det var sjovt at lave, og er med til at showcase og iscenesætte lidt mere. Måske kan du bruge ideen?

  knuser herfra og gode tanker til dig fra
  Eva

  SvarSlet