onsdag den 6. juli 2011

Sov sødt Lille Mis

- du har været den bedste mis man kan tænke sig!

Der blev taget en beslutning i sidste uge - både Søs og Lille Mis skulle steriliseres og øretatoveres. Lille Mis havde jo fået et kuld killinger på 2, som fik et dejligt nyt hjem og allerede ugen efter var der ved gud tegn på, at hun ventede et nyt kuld...

Nej, den går ikke - tænkte jeg - FORDI:
Jeg har lige fået bevilliget et kursus i Vejle, hvor jeg skal være væk en hel måned - og det går bare IKKE med små killinger i huset, uden jeg er hjemme og passe, nusse og pusse - så derfor tog jeg beslutningen om, at få fjernet "de ufødte killinger" samtidig med sterilisationen.

Da de skulle afleveres i går, var kun Søs hjemme - så hun kom først derud. Da jeg hentede hende i går eftermiddags var Lille Mis kommet hjem og hende havde jeg så med - hun skulle overnatte derude og opereres i dag.

Kl. 14.00 ringede dyrlægen - de ville gerne have lov, at beholde hende et døgn mere. Der var lidt komplikationer i efterforløbet med blødning.

Kl. 16.30 var jeg ude og kigge til hende og hun så godt nok sløj ud. Lå lige så fint på varmepuden, men både poter og snude var "kold-klamme"...De ville tage hende med hjem, så de kunne observere hende aftenen og natten over...

- og så kl. 21.00 ringede dyrlægen - Lille Mis var lige gået bort....

Århhh neeeej.....

- jeg kan slet ikke tage det!10 kommentarer:

 1. Årh for pokker Lotte, hvor er det dog forfærdeligt, at en sund og rask mis skulle gå til i en ellers banal operation. Føler virkelig med dig, man elsker jo de små kræ.

  KH Nete
  PS. Har savnet dine indlæg, håber at du er OK.

  SvarSlet
 2. Åh søde Lotte, hvor jeg føler med dig.
  Ved kun alt for godt hvor svært det er når man mister sin dejlige mis.
  Håber hun er kommet godt op i kattehimlen.

  Det lyder spændende med kursus i Vejle.
  Hvad er det du skal???

  Så kunne vi måske mødes til en kop et eller andet på en af de gode Cafeer vi har.

  Knus Di

  SvarSlet
 3. Hej Lotte.
  Føler med dig, det er bare så svært når man mister et dyr.
  Jeg har også savnet at indlæg fra dig, har kigget flere gange hver dag, håber at du er OK.
  Held og lykke med dit kursus i Vejle.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 4. Årgh Lotte, det gør mig så ondt og rammer lige ind i mit bankende-elske-katte hjerte. Kram Prophecy

  SvarSlet
 5. Nej hvor er det synd for dig...

  Jeg ELSKER min hund, og går i tusinde stykker hvis der sker ham noget.

  Jeg føler virkeligt med dig søde Lotte.
  Det er så trist ...

  Knus og tanker her fra Greve

  SvarSlet
 6. Stakkels Lille Mis, og stakkels Lotte.

  SvarSlet
 7. Årh hvor er det dog sørgeligt, lige til at græde over. Jeg føler virkelig med dig søde Lotte. Vi mistede selv vores elskede mis Leo for et år siden så jeg ved hvordan det føles. . Det er frygteligt når noget så meningsløst sker..Knus og tanker fra Søs.

  SvarSlet
 8. Hej Nete :0)
  Ja, det er godt nok en svær én at sluge. Jeg havde slet ikke set det komme og havde ikke fantasi til, at forestille mig det kunne ske. Jeg har været tung om hjertet lige siden og savner hende noget så frygteligt.
  Jeg er rimelig ok, bruger meget energi på at få vendt den "negative spiral", forsøger at finde huller og muligheder udi job og få vendt tankerne til det positive.
  Jeg ønsker dig en dejlig weekend - og lige om lidt skal jeg forbi din blog og opdateres lidt!
  Stort knus og kram

  Hej Dejlige Di!
  Jeg håber også hun er kommet godt op i kattehimlen - selvom jeg savner hende hernede og hun skulle slet ikke have været afsted NU.
  Jeg har fået bevilliget kurser i grafiske programmer (Photoshop og Illustrator), så jeg kan bygge videre på min webdesigneruddannelse - i håb om, at det kan øge mulighederne for job.
  Det ville være utrolig hyggeligt at drikke en kop et eller andet med dig i Vejle - lad os vende tilbage med nærmere aftale først i august :0)
  Stort knus og kram

  Hej Hanne Bente :0)
  Det er svært JA, tungt, tungt og atter tungt. Savnet er så stort og tomheden larmende!
  Jeg er som skrevet rimelig OK, bruger bare meget tid på at "vende kajakken", så jeg kan komme til at padle den rigtige vej :0)
  Og tak, jeg glæder mig meget til at lære alt det nye!
  Stort knus og kram

  Hej Prophecy!
  Tusinde tak sweetie, det er bare så uendelig tungt, at miste...sin elskede kat!
  Stort knus og kram

  Hej Eva!
  Tusinde tak for din søde hilsen og tanker - og ja, man kan godt føle, man går i stykker for en tid. Savnet er enormt, minderne mange og følelsen tung, tung, tung
  Stort knus og kram herfra

  Hej Kirsten !
  Mest stakkels Lille Mis og derefter mig...
  Stort knus og kram

  Hej Søs!
  Har grædt, sørger og forsøger at forstå ! Det er SÅ tomt, når hun ikke er her...Katten Søs har kaldt, kaldt og atter kaldt siden jeg tog Lille Mis med ud på dyrehospitalet - hun forstår ikke, at Lille Mis ikke kommer....
  Sender også tanker og knus tilbage til dig!

  SvarSlet
 9. Åh nej, også det. Det er ikke lige hvad du har brug for lige nu (jeg tænker på din sidste mail). Det gør mig ondt, rigtig ondt.

  Jeg håber, at det bliver et rigtig godt kursus, som giver dig mulighed for at få alt det triste lidt på afstand.

  Massvis af knus og kærlige tanker til dig.

  SvarSlet
 10. Kæreste Annette!
  Nej, det måtte bare ikke ske - og slet ikke lige nu, hvor jeg har brug for gode ting og tanker. Det er godt nok en tung omgang, for man knytter sig mere til de dyr end man aner.
  Jeg er trods alt glad for, at jeg har Søs endnu og hendes 4 killinger, så der er lidt liv i hytten og nu, hvor Lille Mis ikke er her mere, tror jeg én af killingerne bliver en "keeper" - Søs skal ikke gå alene, det er hun slet ikke vant til.
  Tak for din søde hilsen Annette, det varmer i denne tid :0) Og ja, jeg glæder mig til at komme på kursus og lære nyt :0))
  Mange knus og varme tanker til dig :0)

  SvarSlet