onsdag den 13. april 2011

Endelig slap trådene...

 - sit strammende, snerrende og sviende greb i mine kinder.
 Det er vokset fint sammen i højre side, til gengæld er det noget klumpet, pølset
 og ujævnt fikumdik i venstre :0(

Jeg bliver nødt til, at banke mig selv oveni i hovedet og huske på, at det er i venstre side bruddet er størst og derfor må det tage længere tid, at komme sig!
(Lotte, husk det nu - dunk, dunk)!
Tålmodighed er ikke min største gave i øjeblikket!

Sådan ser kæbetøjet ud efter 2 uger - stadig lidt hævet omkring bruddene i begge sider, lidt pølse under hagen og nå ja, sjusket hår - men det er en anden snak :0)
 Jeg slap for den helt store "jeg er blevet gennembanket gul og blå-farve" i ansigtet, til gengæld og særdeles pudsigt, så blev jeg gul/blå/sort nedad brystet og helt ned på babbelutterne - wired!

Jeg må desværre erkende her på 15 dagen, at det der med at tale for meget - ikke er så godt. Jeg får ondt i kæberne, kinderne og der kommer trykken i venstre øre. Så det er nok meget godt, jeg for det meste tusser rundt for mig selv og kun snakker med de små nusser, når jeg kommer forbi kurven! (Hvilket jeg ofte gør).

Jeg er stadig på flydende/most kost - og har kastet mig over Knorr-koppe-supper i lange baner. Det er helt rart med forskellige smagsnuancer kontra alt den kartoffel/gulerodsmos jeg har indtaget de sidste 7 dage.

Jeg troede mundsvampen var på retur, så i aftes dristede jeg mig til at skylle munden i Klorhexidin - det skulle jeg så ALDRIG have gjort - for pokker, hvor det brændte i munden og jeg bandede mig selv ad pommern til. Men bortset fra den bommert, så svier det ikke nær så meget mere, så mon ikke jeg får bugt med det henad vejen ?

Jeg er stadig følelsesløs i underlæben og hele hagepartiet, som føles ala gummi. Der er nogle underlige brændende fornemmelser i læben af og til - som jeg håber er tegn på, at nerverne er ved at finde vej...

3 kommentarer:

 1. Kære Lotte - har lige sendt dig en mail for at gøre hvordan det gik. det behøvede jeg jo ikke - kan blot se hele forlæbet / historien på din blog - fantastisk!! Jeg glæder mig til at få dig shinet lidt op :-) mvh Kaspar

  SvarSlet
 2. hov - beklager diverse slåfejl! Håber du fik budskabet? :-)

  SvarSlet
 3. Hej Kaspar :0)
  Jeg fik din mail og har sendt en retur, så er det spændende om den er havnet i din spam-mail igen!
  Ja, her i blogland kan du følge hele rejsen undervejs, både det sure og det søde :0)
  Jeg glæder mig allermest til, at vise slut-portrættet som gerne skulle være hele rejsen værd :0) *smiler mega forventningsfuldt*
  - og jo, jeg fik budskabet *griner*
  Tak for din kommentar Kaspar - hyggeligt du følger med herinde!
  Mange hilsner herfra

  SvarSlet