tirsdag den 12. april 2011

Havelivet anno 2011 er i gang...- og jeg er allerede ved at, at forkøbe mig i:
 " Jamen, sådan én skal jeg sku`da oss ha`"!
Mit Magnoliatræ fra sidste år, overlevede ikke - så da Planteskolen havde bud i weekenden, købte jeg dette skønne lille træ, for den nette sum af kr. 89,95.
Nu håber jeg så på, at den gider "bo" ved mig og vokse sig stor og stærk! 


Den planlagte udvidelse i forhaven er påbegyndt - bedet skal kunne rumme alle mine skønne sommerdahliaér, der pt. står i vindueskarmen og lur mig, om jeg ikke også kan få sneget et par stauder ned i bedet samtidig :0)

Det er en fornøjelse at se, at de Klematisser, Hortensiaer, Silkepæoner og andre stauder jeg satte sidste år - alle har overlevet og er godt i gang!

Og så kan jeg ikke lade være.....er det ikk bare kærlighed ?

7 kommentarer:

 1. Glæder mig til at fælge dit haveprojekt Lotte og F.U.C.K nu af de er cute de misser

  SvarSlet
 2. Haven er skøn nu, hvor det begynder at skyde op alle steder. Vi har haft vores have under omlægning de sidste mange år. Vi tager en bid hvert år, så jeg skal også have plantet lidt igen i år.
  Et herligt billede af de to katte :-)

  SvarSlet
 3. Prophecy - Dejligt og jeps, de er bare for nice, de små tutter :0) Sikker på du ikke skal have én af dem, når de er blevet store nok ?
  Krammer

  Hej Pia :0)
  Gid jeg kunne tage en bid hvert år, men min have er simpelthen skrækkelig lille og jeg æder mig ind på det bette græs der er på matriklen. Jeg kunne drømme om en stor have, men på den anden side set, er det egentlig rart med en have man kan overkomme.
  Knus og krammer

  SvarSlet
 4. Sikke en skøn have du har..
  Og hvor er de bare så dejlige de misser.
  Knus Di

  SvarSlet
 5. Åhh, skønne Dianna - jeg ville ønske, jeg havde mange mange flere penge, så jeg bare kunne slå mig løs derude - men jeg må nøjes i det små og lade lidt komme til efterhånden :0) Jeg er egentlig nået pænt langt på de sidste 2 år (har ikke tidligere haft lyst/tid/interesse for havearbejde - men det har heldigvis ændret sig. Claus Dalby er en stærk inspirerende herre, så han har tildels æren for, at jeg kom i gang :0) Det er skønt og afslappende at nusse rundt, lave bede, tænke ideer...
  Nu er jeg da vist et sludrechartol :0))))
  Skøn onsdag til dig søde!

  SvarSlet
 6. Hejsa
  Skøn have du har- og et rigtig skønt billede af dine katte.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 7. Hej Hanne!
  Årh tusinde tak søde, det varmer :0)
  Knus

  SvarSlet