søndag den 2. maj 2010

Så er der skabt forbindelse...

- mellem de 2 terasser :0)
"Byggemand-Bob" og "Ødsel-Maren" har været i Silvan, hvor der blev købt lægter, stolper, pælebor og espalier - malingen var på lager ligesom de 2 fede havelamper, som bare har ligget i skuret, siden jeg købte dem i 1998 - jep, de er såmen 12 år gamle og ENDELIG er de kommet i brug :0)
Nu kan måneblomsterne snart komme i jorden og slynge sig op ad det nye hegn - sammen med .....tjaa, jeg har ikke helt bestemt om det skal slyngroser, klematis eller en helt anden slags kryb-derop-ad plante endnu...men man kan vel også blive fristet, hvis man kommer TIL at køre på en planteskole ????

6 kommentarer:

 1. Tillykke til Bob og Maren, for det er da godt nok vellykket det der!

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot, Lotte.
  Jeg var i skoven, vores egen, og "stjæle" kaprifolier. De er nu plantet rundt omkrig, og jeg beder til, at de overlever. De dufter helt vidunderligt om aftenen. Det ville da være skønt for dig med sådan en aftenduft:-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare godt ud! Hvad er det for nogle lamper? El, olie...?

  SvarSlet
 4. Hold da op Lotte, hvor du giver den gas. Du får da slet ikke tid til at gå på arbejde, med alt det have der bliver at holde :o)

  En tur til planteskole - det er og bliver altid farligt.

  God dag med din super søde have.

  Kh. Sonnie

  SvarSlet
 5. Nej, hvor flot. Det bliver spændende at se den med blomster. God søndag.

  SvarSlet
 6. Hej Prophecy:0)
  Ja, det kan "Bob og Maren" godt være bekendt :0)Vi er noget velfornøjet over resultatet - tænk sig, at man kan få så meget ud af så lidt!
  Stort Knus

  Hej Ravheks:0)
  Jeg har allerede en Kaprifolie op ad et hegn og jeg nyder som dig aftenduften - den er godt nok klippet HELT ned i år, men der er allerede 20 cm lange skud på, så den skal nok komme.
  Ønsker dig PØJ PØJ med de små skud ...sender lige gode tanker i din retning.
  Stort knus

  Hej Anne Mette ;0)
  Ja, de er faktisk meget "fede" - det er hverken olie eller el, men derimod til stearin/haveblus :0) Man kan købe nogle specielle stearinlys til dem, men de er hamrende dyre, så jeg nøjes med at sætte et haveblus ned i dem...man skal vel spare, så der er til flere planter *griner*
  Stort knus

  Hej Sonnie :0)
  Tak sweetie og jo, jeg har skam også tid til at finde et arbejde, hvordan pokker skal jeg ellers finanserer resten af sommerhyggen ? :0)
  Der sker RIGTIG meget ude i min have lige nu - vi pusler, hamre og banker og husker selvfølgelig også at nyde det indimellem. Jeg var lige forbi en planteskole m.m., så nu er der også plantet i det nye bed.
  Iøvrigt TUSINDE TAK fordi du havde skrevet på din blog, at artiklen kom med i dag søndag - ellers havde jeg ikke fået købt avisen. Hvor er det blevet godt :0), det kan vi da godt være bekendt os to :0)
  Ha det rigtig godt - stort knus

  Hej Ellen :0)
  Ja, jeg synes også at det er blevet meget flot - jeg laver et indlæg med blomster i, for jeg har været i haven hele dagen, så der er sket meget derude.
  Stort knus

  SvarSlet