søndag den 2. maj 2010

Det blev en fin artikel...


- i Fyns Amts Avis. Den kan jeg godt stå inde for :0), så TUSINDE TAK til Camilla :0)
Har du lyst til at læse den, så klik og gem det nederste foto. På den måde kan du få den i en forstørret udgave, så skulle det kunne lade sig gøre :0)

3 kommentarer:

 1. Jamen dog, begejstringen vil altså ingen ende tage.
  Jeg er fuldstændig vild med hvad du/I har bedrevet i haven, det er bare så flot. Det bliver fantastisk med den blomstervæg, mon ikke det vil lykkes dig at få sneget et par billeder af den ind på bloggen, please ☺.
  Videre til begejstring nr. 2, artiklen.
  Du har fuldstændig ret i at det blev en fin artikel og hvad du har fortalt, giver jeg dig også ret i. Selv om man en dag er hammertræt af det hele og håret ligner noget der er løgn, så behøver man jo ikke at dele det med resten af verden. Jeg er dybt beæret over, at du har nævnt mig... tadaaaah!
  Artiklen fik mig egentlig til at tænke på, hvorfor er det nu lige at jeg egentlig blogger? Jeg tror det har noget at gøre med, at jeg sidder hernede i al min ensomhed (nej, nej du skal ikke have ondt af mig, jeg elsker at være her) og så findes der mennesker som dig, som man af og til kan veksle et par skrevne ord med. Jamen det er jo herligt.
  En superskøn dag til dig.
  Forresten har du haft sidste vagt.
  Knus hernede søndenfra.

  SvarSlet
 2. Har også lige læst artiklen om dig, og den er da bare super :-)

  SvarSlet
 3. Hej Annette!
  Whee, jeg er mindst lige så begejstret som dig, over resultaterne i haven og JO, jeg lover på amager, kryds og slange, at jeg NOK skal berette undervejs m.h.t. blomstervæggen. Kunne der bare komme et par uger med noget varme, så alt i haven kan komme ordentlig i gang - så skal "ham deroppe" ikke høre mere fra mig :0)
  Jeg skulle jo også til at tænke over, HVORFOR jeg egentlig bloggede... og hvad jeg får ud af det...og resultatet er så kommet i avisen *smiler* og jeg er STOLT over, at have dig med i artiklen *.0) Jeg synes det er fantastisk, at du kan sidde dernede i Holland og lade mig kigge ind og ditto!!
  Et stort knus herfra

  Hej Mariann!
  Tak - jeg synes også den er blevet god :0)
  Stort knus herfra

  SvarSlet