torsdag den 29. april 2010

Jeg gad nok vide...

- hvornår f..... jeg får sået de helt fantastiske pæonvalmuer. Jeg har ikke mindre end 4 pakker frø (nok til 1500 planter) og en drøm om et stort brusende bed fyldt med disse valmuer...
Lotte går i gang med, at inddragen endnu et godt stykke af græsplænen...
for pæonvalmuerne skal jo i jorden....jow jow!!!
Jeg går i gang med at grave og rense jord...

- og har planer om, at de 2 nye terasser skal forbindes med et bed, der samtidig sætter en skillelinje mellem min have og fællesarealet, som altså IKKE tilhører mig (øv).
Well, jeg starter med udgravningen...og SÅ SKER DET.... Jeg kommer til at fin-tænke (det er altid forbundet med store planer og udgifter, når jeg gør det)...for ideerne kommer bare uanmeldt på besøg i min hjerne.
Plan 1 med valmuer i det nye bed, er nu udskiftet med planen om, at få sat 3 stolper op med lige mellemrum mellem de 2 terasser og stadig i skellet- derefter skal der påsættes 3 store espalier og så er der ellers dømt blomstrende klatre-alverdens-ting, så haven rammes ind...og lige bagved bålfadet er der tanker om noget med vand.....
Godt SÅ - for hvor dælen skal jeg nu finde plads til alle de valmuer ?????? Der er kun græsplænen foran huset tilbage (snart) ....hjæææælp, jeg mangler jord *griner* Boligselskabet kunne da godt forærer mit lejemål, den bette pjask græs der grænser op til min have...mener du ikke det?
Nå, så er man på den anden sidste aftenvagt og kommer forbi et blomstersalg - så røg der lige lidt ind i bilen...., nu står det på køkkenbordet og fylder...og lathyrus-frøene som blev lagt i vand i aftes, skal lige sås inden sengetid...

GODT DER ER EN NY DAG I MORGEN...


:0)

3 kommentarer:

 1. He he, din fin-tænkning lyder som noget jeg kender....og 1.500 valmuer, ikke mindre - er spændt på at se hvad dit 'mellem'-bed ender med at indeholde.

  SvarSlet
 2. Sikke et blomsterflor du vil få i sommer. Du kommer da ikke til at kede dig, når arbejdet er slut. Håber alligevel du snart finder nyt job. God dag.

  SvarSlet
 3. Hvor er det sjovt at læse om alle dine planer, for de minder så meget om hvordan jeg lagde tusindevis af planer, mens jeg boede i hus med have. Omgivelserne tillod sig af og til at sige, at der sgu aldrig ville være noget i den have der kom op i højden, fordi jeg flyttede rundt på det hele tiden.
  Selvfølgelig bør boligforeningen forære dig noget mere jord, fortæl dem at de får den flotteste valmuemark ud af foræringen ☺
  God arbejdslyst, både det ene og det andet sted.
  Knus

  SvarSlet