tirsdag den 4. maj 2010

Sådan blev en lidt trist dag...

- alligevel til en positiv én af slagsen.
I dag er jeg 100 % officiel tilmeldt arbejdsløs og jeg må ærlig indrømme, at jeg til morgen var temmelig "misfornøjet" ved denne kendsgerning. Det huer mig ikke, at skal igennem uvisheden om, hvornår jeg atter kommer i arbejde, får nye kollegaer og ikke mindst en indtægt der kan betale mine månedelige udgifter, for A-kassens småører slår desværre ikke til.
Well, efter at have fordøjet morgenkaffen med tilhørende havevandring blev bilen startet og turen gik mod Svendborg, hvor mange ting skulle ordnes. Først på listen stod bortskaffelse af de 3 store kasser græstørv fra weekendens strabadser, så turen gik på genbrugsstationen.
Dernæst skulle jeg ind forbi Områdekontoret og aflevere mit id-kort og nøgler...ak, suk - sidste tur forbi arbejdspladsen. Der blev hilst af med de medarbejdere der var tilstede og så gik turen videre...
Et smut i Jem & Fix efter jord, dernæst Netto efter 2 søde puder (Ødsel-Maren) og sidst men ikke mindst til autoværkstedet, for at hente mit dæk (som punkterede i sidste uge).
Og så var jeg hjemme på matriklen igen...og opdagede, at der stod EN STOR PAKKE m/kort og en SMUK RØD ROSE lige ved hoveddøren :0)...
Det var fra min kollega Marianne - den bedste af slagsen og som jeg har tilbragt utrolig mange timer sammen med i aftenvagten. Det var en afskedsgave og ordene på kortet, fik mig næsten til at tude.....hun er noget af det mest betænksomme og i øvrig knaldhamrende dygtig derude i "marken". Hun havde købt den smukkeste lanterne til mig, den står nu sammen med rosen i mit uderum og forskønner, påskønner og bliver en dejlig erindring om vores samarbejde :0)
Lidt senere tikker en sms ind på mobilen - det er sønnik, der spørger: Er der mad i aften ?
Pludselig går det op for mig, hvor lidt jeg har set ham de sidste 2 år p.g.a. alle mine aftenvagter.

Han har tidligere skrevet et utal af sms`er, om vi skulle spise sammen - men svaret har som regel været nej, da jeg har været på arbejde.

NU kan jeg sige "JA FOR SØREN - DER ER MAD...lad os spise sammen" !!!

Det ER som jeg siger - intet er så skidt, at det ikke er godt for noget - NU kommer jeg til at se mere til min søn og det er SÅ dejligt!

6 kommentarer:

 1. Kære Lotte
  Jeg føler med dig. Det er hårdt at være arbejdsløs. Jeg er der selv lige om lidt.
  Men ved du hvad?...det er sku ikke den værste årstis at være det i, og som du selv siger, så åbner det op for nye muligheder i dette tilfælde for mere nærvær med din søn. Vi skal nok klare det:-)

  SvarSlet
 2. Hej Lotte
  Det er altså alligevel meget mærkeligt, at du ikke mere kommer flyvende ind til mig på kontoret, for at vise et nyt påfund eller ny ide.
  Men som du skriver, så er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.
  Der er også et sted til dig derude, og de kan glæde sig til en sød, og gæv pige.

  Held og lykke og vi snakkes jo ved her.

  Knus Sonnie

  SvarSlet
 3. Hejsa søde Lotte! Det må helt sikkert have været en lidt trist dag men hvor kan sådan en gave gøre underværker. Er også sikker på at der venter det helt rigtige job til dig derude (knus).
  Sikke en dejlig artikel - mon ikke der er andre der får lyst til at blogge når de læser den? Har du fået nogen kommentarer omkring artiklen? Hor herligt at være nævnt♥ Og skønne billedr af dig Lotte! Hvor er det også dejligt at der nu er tid til at spise middag med sønnen noget oftere. Knus og kærlige tanker til dig!

  SvarSlet
 4. Hejsa søde.

  Håber der snart dukker noget andet op til dig, så du kan klare dig økonomisk.

  Nu går vi jo den gode tid i møde, både med have-hygge, men også med ferieafløsninge, det kunne jo være at der blev et hul, hvor du kunne være afløser og derefter fastansat....

  Jeg krydser fingrer for dig.

  Dejligt at du nu har tid til sønnike...
  Nyd jeres middage.

  Knus fra mig til dig.

  SvarSlet
 5. Jo, jeg er helt med på, at det er trist at skulle aflevere nøgler og se de nu tidligere kolleger, som jo selvfølgelig alle har drøntravlt og næsten ikke tid til noget om helt. Især når du nu så gerne vil være i det job.
  Men-men, en ny og spændende verden åbner sig og den er fuld af tonsvis af spændende ting (som altså helst skal være gratis, ØV)som fx. at spise sammen med sønnen, at nyde haven, at trave en tur, få tid til alle dine kreative ideer og lede på nettet efter det spændende job, som du så gerne vil have.
  Skønne, skønne gave du har fået.
  Knus og hav det nu rigtig godt.

  SvarSlet
 6. Hej Ravheks :0)
  Sådan tænker jeg også, når det nu er, så er det da den bedste årstid at trisse rundt i - og der bliver plads til noget af alt det, jeg ikke har taget mig så meget af de senere år :0)
  Jeg kunne nu godt drømme om dit dejlige drivhus - det ser enormt stort ud ? Hvor mange m2 er det ?
  Ha det rigtig godt :0)
  Stort knus herfra

  Hej Sonnie :0)
  Jeg er dig taknemmelig for, at du introducerede blogland for mig - for nu kan jeg følge dig herinde og du kan følge mig ;0) og det er en dejlig ting :0)
  Jeg håber også der dukker et drømmejob op inden så længe, så "kalveskindet" ikke lider for meget skade *smiler* jeg er jo en ødsel-maren når vi taler om visse områder....*griner*
  Ha det rigtig godt!
  Stort knus herfra

  Hej Tina!
  Dejlig at se dig tilbage-on-the-blog :0) Ja, artiklen var fin synes jeg - og JA DA - "hende kvinden fra Israel" skulle da også lige nævnes :0, for jeg synes det er dejligt at få et indblik i din hverdag dernede :0)
  Ja, der skal nok komme noget på et tidspunkt - men lige nu, ja så nyder jeg at se sønnik! Han har været her hver dag i hele ugen - det er mere end hvad jeg har set ham det sidste ½ år :0)
  Jeg har ikke fået direkte kommentarer til artiklen udover herinde på bloggen :0)
  Sender solskin og varme tanker til dig
  Stort knus

  Hej Dianna!
  Ja, det er bare SÅ DEJLIGT at se sønnik så meget - jeg NYDER hvert sekundt :0) og der skal nok dukke noget op til lille mig :0)
  Jeg har søgt en stilling som afløser i et andet område, men der er åbentbart nok faglærte, så de ansættes jo først, hvilket jeg godt kan forstå!
  Tænker på dig !
  Stort knus herfra

  Hej Annette!
  Ja, det var lidt trist - men som du skriver, er der nu mulighed for at der åbnes nye døre, som kan give glæde i fremtiden. Jeg nyder haven, jeg nyder sønnike, jeg nyder at have fået tid til at besøge min gamle x-svigermor (et besøg der har været alt for længe undervejs) og sikke glad hun blev :0)
  Og tjaa, jeg tror snart jeg fatter om penslen og malerlærredet :0) Synes der ligger nogle billeder,der trænger til at komme ud på det hvide lærred.
  Stort knus og kram herfra

  SvarSlet