fredag den 23. april 2010

Så er der taget hul på...

- UDELIVET :0)

Vi starter i den morsomme ende af skalaen...
Pavillionen skulle samles og brugsanvisningen blev fulgt nøje - lige indtil øjnene ramte teksten:
"I tilfælde af blæst pis ophæve den side bedømmelseskomite og indflette den nagle tæt"!
- så var vi altså færdige af grin :0) Der er ikke noget som auto-oversættelse og slet ikke når det drejer sig om brugsanvisninger!

Årets første udendørsmenu:

Stegn flæsk med kartofler og persillesovs + oksebøf (til fruen med bøjle)!

NØJ, HVOR SMAGTE DET GODT - MUMS!

I morgen skal sønnik inviteres på Flæskesteg stegt i grillen....med kartofler og de ganze mulivitten :0)

God weekend til alle i blogland!

5 kommentarer:

 1. Åh den var herlig - der er vist brugt auto oversættelse som du skriver. Sikke fantastiske gaver - det ser bare så fint ud!! Og du kan roligt sammenligne din dejlige mand med Bruce Willis - han er nok bare for genert til at indrømme det he he. Kan godt lide det der med at kvinderne skal følges på toilettet ;-) Sådan en middag må være en dejlig oplvelse. Går det godt nok med bøjlen forresten? Du ved det nok godt men nævner det alligevel. Man kan købe Carocin tyggegummi som man godt må tygge selvom man har bøjle på. Da min ældste havde bølje havde mine forældre noget med. God weekend - nyd den dejlige pavillion! KNUS♥

  SvarSlet
 2. Tak for et godt morgengrin, skøn oversættelse.
  Hvor ser det bare hyggeligt ud, Lotte. De lover det mest fantastiske vejr i weekenden, så det er da oplagt med flæskestag på grillen.
  God weekend til dig og dine:-)

  SvarSlet
 3. Måtte grine da jeg så billedet af pavillion, weber og din mand. Han er bare SÅ klar til: "KOM SÅ SOMMER, nu er grejet i orden".
  Tillykke med udelivet!

  SvarSlet
 4. Korrekturen er da vist smuttet i den sætning, men pyt den gav et godt grin ☺.
  Grillmad, åhhhhhhhhhhh. Det er både år og dag siden jeg sidst har fået det, sjovt nok så gør hollænderne ikke så meget ud i grilleriet. Men så kan jeg jo nyde synet og næsten duften via bloggen ☺.
  En skøn dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 5. Hej Tina!
  Ja, det er nogle fuldstændig vilde, skønne gaver der er haglet ned over ørerne på mig - du kan tro, jeg nyder dem alle :0) Han ville slis´me ikke godtage den der med, at han skulle sammenlignes med Bruce - og så måtte den lige forlade blogland igen, sådan er det :0)
  Det går rigtig godt med bøjlen - jeg skal nok lægge en up-date ud, for jeg tror man kan begynde at se ændringerne :0)
  Jeg må indrømme, at jeg slet ikke tør begynde på tyggegummi...får helt sved på panden ved tanke om, at noget løsner sig...det er jo ikke verdens bedste "stakit" bøjlen sidder på *griner*
  Ha det rigtig godt - sender varme tanker i din retning :0)
  Stort knus herfra

  Hej Ravheksen!
  Det er verdens bedste "ude-rum" - den der pavillion - det er lige før jeg er flyttet ind i den *skrupgriner* - er helt sikker på, at det kan blive til en overnatning sådan en rigtig varm sommernat......Det meste af weekenden gik med konfirmation, men det blev til den mest lækker flæskesteg om lørdagen...wheee, og manden min pønser på flere stegte ting på weberen....
  Stort knus herfra

  Hej Prophecy!
  Jamen er det ikke fantastisk...normalewize, så sidder han indendørs ved computeren og NU der hygger vi total UDENFOR.......det er skis´me da skønt - du kan godt begynde at glæde dig til dit eget udendørsliv - sådan cirka lige om lidt, når dine håndværkere banker på døren...*griner* - du har noget at glæde dig til.
  Stort knus herfra

  Hej Annette!
  Ja, det er ikke nemt når man bare sådan auto-oversætter, så sker der et skred i forståelsen...ha ha ha.
  Årh, gid jeg kunne sende dufte gennem blogland - det er helt vidunderligt, sådan som maden kommer til at smage - både på grund af grill men også når den indtages udendørs.
  Hvad laver hollænderne så om sommeren ??????? Laver de maden i køkkenet og slæber udendørs eller hvordan ?
  Fortæl, fortæl.
  Du ønskes også en skøn dag !
  Stort knus herfra

  SvarSlet