mandag den 19. april 2010

Lotte´s have lige nu...

- har nemlig været ude med fotoapparatet, for at forevige det skønne forår.
Ranunklerne er nu blevet så store, at de er sat i jorden, Juleroser og Påskeklokker står lystigt og svejer i vinden, Akelejen står flot og prægtig sammen med Bellis, Stedmoder, Hornviol, Mini-Petuniaen og Hortensiaens spæde blade.
Der kræses om mistbænkens indhold af diverse spæde blomster, solen nydes fra de nye terasser, der pusles i de små bede - der er lagt Aspargeskartofler, Bålfadet er samlet (kunne ikke vente til weekenden, hvor vi sammen skulle samle og sætte den nye pavillion op og indvi den nye Weber :0)

5 kommentarer:

 1. Lotte, du er simpelthen skide skrap, at du selv bare sådan lige uden videre kan snedkerere en mistbænk, jeg er vildt imponeret.
  En kvinde som dig, med sådanne evner, jeg fatter ikke at arbejdsgiverne ikke står på spring for at tilbyde dig jobs.
  Dit indlæg fra officersmiddagen fik mig til at længes efter en dansk fest, som er anderledes end de hollandske. Men heldigvis får jeg chancen et par gange i årets løb ☺
  Skønne, skønne billeder fra havens flora.
  Knus til dig og pøj-pøj med jobsøgningen.

  SvarSlet
 2. Hej Annette!
  *Rødmer helt* - for SÅ svært var det nu heller ikke at lave mistbænken :0)- der skal bare nogle brædder, lidt fantasi og fingersnilde - så VUPTI - men jeg takker rødmende :0)
  Jamen jeg er HELT ENIG med dig - jeg fatter simpelthen heller ikke, at arbejdsgiverne ikke står i kø, for at få mig indendøre - det jeg ikke kan - det finder jeg ud af og resten kommer af sig selv med vilje, vilje og atter vilje til at VILLE OG KUNNE!
  Jeg kan godt forstå du savner en dansk fest - for vi har trods alt traditioner der er hyggelige - det glæder mig dog at høre, at du får chancen et par gange om året. Hvordan holder hollænderne fest ??
  Og tak - jeg håber snart der byder sig et godt og vellønnet job!
  Stort knus fra mig til dig!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare smukt.jeg kan næsten heller ikke vente med at komme igang her i min lille byhave, et bålsted er en af de ting jeg gerne ville have.
  købte en weber sidste år og jeg håber at den kommer til at blive brugt rigtig meget i år

  SvarSlet
 4. Flotte billeder, her i den sydlige del af Danmark, har vi skiftet foråret ud med kulde og sne....ja det er utroligt :-))

  SvarSlet
 5. Hej Pernille!
  Du kan rolig begynde at lege med Weberen - det er helt utroligt som maden smager....jeg kan lige forestille mig din lille byhave - lyder total SKØNT :0)
  Glæder mig til at følge dig ud-i-weber-cooking!
  Knus herfra

  Hej Bebiane!
  Det er fuldstændig slet ikke til at stole på - altså vejret - men lige om hjørnet venter forhåbentlig lunere forår i luften :0)
  Knus til dig

  SvarSlet