tirsdag den 27. april 2010

En hyggelig stund i haven...

- blev det til i dag, hvor jeg fik besøg af Camilla (til højre) journalist ved Fyns Amts Avis samt fotografen (som jeg desværre ikke fangede navnet på - sorry).
Camilla er ved at lave en artikel-serie om sydfynske bloggere og havde pr. mail spurgt, om jeg kunne tænke mig at være med. Serien er portrætter af bloggere, hvor hun tager fat i, hvorfor vi gør det og hvad vi vælger at dele med andre.
Det blev til næsten 1½ times hyggelig snak om blogland, hvorfor, hvordan og hvorledes - alt imens vejret viste sig fra sin allerbedste side - her kunne vi sidde i mit total-nye "ude-rum", drikke kaffe, nyde solen, rislende vand fra fontænen og fuglesang - behøver jeg at sige mere....!!!

P.s. Jeg skal nok vende tilbage med resultatet fra dagens hyggestund.

7 kommentarer:

 1. Nej hvor herligt! Glæder mig til at se artiklen. Og hvor fedt at I kunne sidde i dit nye chekkede ude rum! Vi har selv været i netop den avis et par gange da vi boede i Svendborg og kendte en journalist på avisen ;-) KNUS og en god dag til dig♥

  SvarSlet
 2. Hej Lotte.
  Hvor ser det hyggeligt ud. Det bliver rigtig spændende med de artikler. Jeg har også nu, hørt fra Camilla.

  Vi snakkes.

  Sonnie

  SvarSlet
 3. Dejligt uderum, du har fået:-) Jeg har lige opdaget din blog og surfet - hvor er den fin:-)

  SvarSlet
 4. Hej Tina!
  Det lyder da mindst lige så spændende den anden vej, at I har været i avisen...fortæl fortæl...
  Det var SÅ skønt, at vi kunne sidde ude og nyde haven:0)
  Også god dag til dig.
  Stort knus herfra

  Hej Sonnie!
  Ja, nu er det jo din tur lige om lidt - det bliver spændende, hvad de får lavet :0)
  Vi snakkes!
  Stort knus herfra

  Hej Charlotte!
  Allerførst VELKOMMEN hertil - dejligt du kiggede forbi, for nu kan jeg komme forbi din blog - har lige tjekket den ud og kan se, at vi da vist deler interesse udi plantning *griner*
  Du kan tro jeg nyder det nye uderum - der kommer jeg til at tilbringe mange timer i de næste par måneder.
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 5. Nej, hvor vildt spændende. Tænk, at du bliver berømt, det er da fantastisk.
  Jeg håber, at de sætter artikelen på avisens internetside, så jeg kan læse den.
  Jeg er vild med dit nye uderum.
  Knus fra tulipanlandet.
  PS. Det nærmeste jeg har været på at blive berømt på Fyn, var engang for mange år siden, da min datter og jeg var ude og gå. Vi mødte en fotograf fra Fyns Stiftstidende, der spurgte om han måtte tage et billede af os, da den gangtunnel, som vi gik i var helt ny og der skulle et billede af den i avisen ☺ ☺

  SvarSlet
 6. Hej Lotte
  Tillykke med berømmelsen. Får vi artiklen at se herinde?
  Dit uderum ser rigtig hyggeligt, og så er der læ derinde. Tror du det kan bruges herude mod vest, hvor det altid blæser.
  God aften til dig:-)

  SvarSlet
 7. Hej Annette!
  Arhh, berømt og berømt...*griner* Du ved nok, berømt den ene dag, glemt den næste! Men det bliver sjovt at se, hvad de får ud af 1½ times snak om blogland:0)
  Jeg er MINDST lige så vild med mit nye uderum...smilet og glæden vil ingen ende tage - tænk sig, at man kan være SÅ tilfreds med "så lidt" :0)
  Stort knus herfra

  Hej Ravheksen!
  Jeg skal gøre mit for at vise resultatet :0)
  Det er bare det bedste i mit liv pt. - altså uderummet. NØJ, hvor jeg nyder det og ja, når vinden ellers tér sig artig, så er der læ...i dag har der været vindstille og temperaturen kom op på 23 grader ..uha, det er godt!
  Det kan skisme godt være, du skal have fat i storm-pælene, hvis du skal gøre kunsten efter derovre vest på - men skulle du have et læsted omkring huset - så kan jeg kun anbefale dig - sæt i gang :0) *griner*
  Stort knus og også god aften til dig

  SvarSlet