mandag den 15. marts 2010

Hvem kalder mig "Trævle-op-Lotte"...

??
Det gør jeg! For jeg trævlede simpelthen hele trøjen op og startede forfra i et lidt mere tæt mønster, da jeg fik andre ambitioner under strikningen. Nu går det lystigt derud af og "lige om lidt" kan jeg komme i gang med næste trøje.
Strikke-feberen må være omkring de 50 grader nu:0)
Som en god kollega sagde til mig: Det gør ikke noget, at garnet bliver brugt 2 gange :0)

5 kommentarer:

 1. Ja, der er mange måder at spare på garn budgettet, men et godt valg, trøjen bliver rigtig flot. God dag.

  SvarSlet
 2. Hej Ellen!
  Tusinde tak for de søde ord - JA, det gælder om at få det strik man ønsker...:0) og som du skriver, det sparer lidt på garnbudgettet !
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 3. Det er da utroligt som det går fremad med strikkeriet. Denne bliver også skøn og jeg glæder mig til at se, hvad du vil gøre ved bærestykket. Jeg har også altid hyldet trævleopsparefremgangsmetoden, til stor moro for mine omgivelser, men som du selv skriver, hvor sparer vi dog penge ☺

  SvarSlet
 4. Er lige blevet opdateret, så allerførst:
  hvor er du bare sej med dine togskinner, hatten af for det.
  Så er jeg dybt imponeret over dine stiklinger, og spørger mig selv, er jeg for sent ude, eller er du for hurtig på aftrækkeren?
  Og til sidst - dit strikketøj er bare SÅ flot.
  Godt at se dig igen:-)

  SvarSlet
 5. Hej Annette!
  Jow jow, den rundpind er såmen kommet på grundig overarbejde :0) Du har så evig ret, omgivelserne himler op, når man begynder at trævle...*stor-griner*
  Jeg påtænker at snige et revers ind, som skal gemme på en overraskelse på bagsiden - men ak og ve, jeg har aldrig prøvet at strikke sådan noget, men du ved nok - én gang skal være den første :0)
  Stort knus herfra

  Hej Ravheksen ;0)
  Tak for dine dejlige bemærkninger - de luner!
  Øhh - kan man være sej med togskinner *skrald-griner* Jeg forsøger at bære med oprejst pande og jeg gør intet for at gemme på sagerne, for jeg kan nemlig ikke ændre noget alligevel!
  Jeg er nok en kende mega hurtig på aftrækkeren mht. de stiklinger, for jeg kan simpelthen snart ikke vente mere på, at komme i haven - jeg savner, at rode rundt, grave, flytte, omplante m.m. så for min skyld kan Hr. Nattefrost godt tage på vinterferie et andet sted - BASTA!!!!
  Stort knus herfra

  SvarSlet