tirsdag den 16. marts 2010

Jeg bliver arbejdsløs...

- lige om lidt og kan stille mig bagerst i den lange kø :0(
Har søgt 2 jobs indenfor mit fagområde (kontor), men med 224 ansøgninger til det ene og 126 til det andet, så har det vist lange udsigter med at få arbejde indenfor det område. Jeg har været i tænkeboks gennem de sidste mange måneder, for det kommer ikke bag på mig, at jeg skal stoppe på min nuværende arbejdsplads...men jeg synes ikke lige frem, det vrimler med ledige jobs.
Hvor ville det være fantastisk, hvis der fandtes et job der kombinerede strik, blomster, malerier, beklædning og kaffe :0) Det sidste bare for hyggens skyld!

4 kommentarer:

 1. ØV, jeg har godt hørt fra venner og bekendte i DK, at det kniber med jobbene indenfor kontorfaget.
  Men jeg ser, at du allerede er godt på vej ud i kreativ tænkning ang. et nyt job ☺. Hvis du tilfældigvis skulle rende ind i et sådan job, så sig lige til hvis du mangler en gæstearbejder i et par dage, for hvor ville det være fedt at kunne arbejde med ens hobbies ☺
  Held og lykke i jagten på det nye job.

  SvarSlet
 2. Det lyder som et alle tiders job, du der har konstrueret, sig til hvis du finder arbejdspladsen, for så er jeg med på den:)

  SvarSlet
 3. Hvis ikke du allerede gør det, skal du da udgive dine smukke mønstre.

  SvarSlet
 4. Ja, det er med at tænke udenfor rammerne når det drejer sig jobsøgning!!! Du lyder dejligt positiv så jeg er sikker på at der dukker noget op. KNUS♥

  SvarSlet