torsdag den 19. maj 2011

Jeg savner CoA...

- lige her i Møllergade (Svendborg) lå min skønne butik CoA
(Conception Of Art = Opfattelse af kunst eller kunstopfattelse om man vil)


Jeg synes faktisk der hviler en dejlig stemning over billederne - sådan var butikken også! Hyggelig og anderledes!


 Jeg startede med, at have 15 kunsthåndværkere fra det Sydfynske i kommision og endte op med, at have 45. Derudover havde jeg udlejning af Galla-Kjoler og så var jeg den første butik hernede der slog sig på 2. hand mærkevaretøj -
en ide Dorthe (min ansatte) fik og den var super :0)

 En hel reol fyldt med mit eget designet glas og porcelæn. Jeg bliver helt varm om hjertet, når jeg genser de gamle billeder :0)

 Og her et skønt "dækket bord" med MIT design :0) CoA-Fante hed serien :0)

Bente og jeg - ka´da godt se, jeg er noget så velnæret på dette tidspunkt tilbage i 2005...
Øhh, er så blevet 13 kilo lettere siden :0)


Oss mit eget "leopard/zebra/vilddyr-design" :0)

Og så gik jeg engros...som CoA-Denmark Engros og deltog på Formland 2 gange :0)


1 år på Formland i 2006.


Og 2 år på Formland (2007) - var blevet lidt mere proff udi messedeltagelse :0)

Ak ja, tror bare jeg har brug for at klappe mig selv på ryggen og bilde mig ind, at jeg kan noget. At jeg faktisk gjorde noget ud over det sædvanlige. Jeg afprøvede drømmen og gik min egen vej. Tænk sig, at kunne leve (begrænset) af, at udfolde sine kreativiteter til glæde for andre!

At opbygge en ide, et design og bringe det helt til Formland og være i stand til at producerer SÅ meget glas og porcelæn, at det kunne sendes ud til 23 butikker.

Og så kan man jo spørge sig selv - HVORFOR - fortsatte jeg ikke ??

Pkt. 1: Jeg kunne ikke leve af det - (banken ville i hvert fald ikke være med)!

Pkt. 2: Firmaet, hvis maling jeg brugte, ændrede det kemiske, så malingen klistrede efter brændingen og det kunne jeg altså ikke sende ud i butikkerne.
Og de havde ingen planer om, at ændre det tilbage igen.

Så var løbet kørt...
 - de havde frataget mig muligheden for at producerer mere, så jeg kunne fortælle banken, at det nok skulle blive godt igen!

Slut Finito i september 2008 - efter 8 år med CoA og en helvedes masse slid og slæb!

ØV ALTSÅ - jeg savner min CoA!!!

13 kommentarer:

 1. Hold da op - sikke smukke ting du har lavet - respekt.
  Minderne er der ingen der kan tage fra dig - tænk på hvor mange der har købt nogle af dine smukke ting.
  God bededagsferie.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 2. Wauw, sikke en flot forretning, øv at du ikke kunne fortsætte! Og tusind tak for kommentarer hos mig ;o) God dag. Kram

  SvarSlet
 3. Så fik jeg et glimt af det du tidligere har skrevet lidt om :-)
  Hvor ser den fin og hyggelig ud, den butik. Du må nøjes med at leve på minderne, dem kan ingen tage fra dig. En dag får du en ny chance i livet, så du må holde øjne og ører åbne :-)
  (det ved jeg jo du allerede gør :-))

  SvarSlet
 4. Lige sådan en butik, som jeg ville elske at besøge, med kræs for enhver kvinde. Sikke smukke ting du har designet. Træls at andre er årsag til at man må opgive sine drømme. Kan godt forstå du savner.
  God bededags ferie til dig.
  Knus

  SvarSlet
 5. Hej Hanne Bente :0)
  Det er en tanke der gør godt - at mange har mine ting stående - ikke kun i Danmark, men selv i USA, Japan, Grønland, Norge, Island og nok også andre lande, uden jeg ved af det. Jeg forsøgte faktisk som alternativ til den dumme maling, at få et firma i Kina til at producere det - og de prøver jeg fik tilbage var ret gode. Problemet var bare, at jeg skulle bestille så meget at det skulle sendes i en container ...og så var det jo bekosteligt, at ligge inde med så stort et lager uden at vide, om jeg kunne komme af med det :0) Det var vist lidt sideinformation *griner*
  Tak for dit søde indlæg!
  Stort knus og kram

  Hej Hulebo :0)
  Tak søde - jeg var oss utrolig glad for den og som skrevet, s.a.v.n.e.r. jeg den utrolig meget (arbejdet, den afvekslende hverdag og kunderne) :0)Selv tak - jeg nyder at følge din blog og når tiden er til det - skal jeg have læst HELE din blog op :0)
  Knus og krammer til dig

  Hej Pia :0)
  Ja, så kom der lige billeder på det, jeg tidligere har været inde omkring :0)
  Jeg lever også med alle de gode minder og er glad for, at jeg sprang ud i det. Du har ret - mine øjne og øre blaffer ude i samfundet - for lige derude ligger mit nye job :0)
  Mange knus og kram til dig

  Hej Nete:0)
  Jep, der VAR nemlig kræs for quinder - ikke noget med importvarer - ren kunsthåndværk og unika´er og så var Gallakjolerne altså bare så smukke. Det var svært at give slip...
  Også rigtig god bededagsferie til dig søde!
  Stort knus og kram herfra

  SvarSlet
 6. En vidunderlig butik. Og en dejlig blog :-) Har fundet dig via Claus D og vil nok følge dig lidt fremover.
  Ha en god weekend.

  Kh Ditte

  SvarSlet
 7. Hold op en skøn butik og sikke pragtfulde ting du har lavet. Jeg synes du har al grund til at være stolt af det og ja minderne kan ingen jo tage fra dig.Jeg har selv prøvet at måtte lukke en forretning som jeg var meget glad for, det gav simpelthen ikke overskud nok:-(så jeg kender følelsen. . Knus.

  SvarSlet
 8. Det ser ud til at det var en rigtig flot og hyggelig butik, sådan en man elsker at snuse rundt i - og ikke har lyst til at gå hjem fra.
  Og porcelænet.. Det er også bare flot og anderledes. Smadder ærgeligt. Men jeg håber du stadig får udlevet din kreative åre, i en eller anden form.

  knus
  Eva

  SvarSlet
 9. Hej Ditte Natalia :0)
  Jamen velkommen til min blog :0) Altid dejligt når nye finder vej hertil!
  Og tak for dit indlæg.
  Knus og kram

  Hej Prikker i luften :0)
  Tak sweetie - så ved du lige nøjagtig, hvordan jeg har det. Det er svært at give slip når man altid har haft en drøm om, at være selvstændig og lave det man holder allermest af - så jeg kan kun sige - jeg forstår dig!
  Tak for dit indlæg søde!
  Knus og kram

  Hej Eva!
  Også tak til dig, for din søde kommentar - og ja, jeg har jo kastet mig over alverdens håndarbejde i stedet - producerer stadig ALT for meget - må være en erhvervsskade *griner*
  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 10. Neeeej...er det dig???? Har da kommet i din butik med stor fryd mange gange...er også forsynet med kopperne med grønne striber på billede 3, og et lille blåmalet snapseglas har jeg også tilbage ...de andre desværre klirret- Kan kun give dig ret, den CoA er savnet! PS dengang boede jeg på Strynø og handlede derfor i Svendborg. Kram Lavendel (nabo til prophecy)

  SvarSlet
 11. Jaaaaaa, det er mig!!! Nej, hvor sjovt - jeg kan sagtens huske de kopper med striber (var special-design)- ha, det blev altid til special design, når jeg ville lege udover de faste serier :0) Whee, Lavendel det er altså fedt at vide du kom i CoA og kunne lide butikken og savner den lige som mig:0) Gad vide om jeg var i butikken eller det har været Dorthe ?? Jeg må vist ind og snuse på din blog og se, om jeg kan "genkende" dig :0))) Jeg var kun i butikken om eftermiddagen - for sad jo hjemme og producerede glas og porcelæn :0)
  Min revisor mente faktisk, at jeg kunne have beholdt butikken, hvis jeg fyrede Dorthe og selv stod der - men så kunne jeg jo ikke producere - og det VILLE jeg - derfor lukkede jeg butikken og gik engros :0)Ja, resten er jo historie.
  Stort knus og kram til dig og tusinde tak for indlægget

  SvarSlet
 12. Jeg tror ikke, jeg har mødt dig....men har skam kopperne endnu...også en lilla.

  SvarSlet
 13. Skulle der være nogen som ønsker at sælge nogle Coa Fante glas så kontakt mig på vib@hansen.mail.dk

  SvarSlet