torsdag den 7. april 2011

Det har været en rigtig møgdag...

- og humøret er helt i bund. Har lyst til at løbe skrigende væk...

Søvnmangel er ved at tvinge mig i bund. 7 timer er, hvad jeg samlet har sovet de sidste 2 dage og hvorfor ?

Svaret er: Svamp i munden!

Jeg nåede lige toppen i tirsdags, da Rank befriede mig for waferen, men den lykke varede kun lige til kl. 01.00 samme nat, hvor det begyndte at brænde og svie som ind i H...... i hele munden. Syningen i venstre side af underkæben er svulmende og en klump kindkød har lagt sig ind over mine tænder, så jeg konstant bider i "kinden", som jo er opereret og som jo ikke er healet og som jo nu bløder og som nu nærmest er gnavet op og såret står gabende åbent mens det svier og brænder endnu mere!

Først i dag - efter endnu en søvnløs nat, fik jeg ringet til lægen! Jeg orkede ikke, at være  sej, stærk eller happy for den sags skyld!

Fakta: Svamp i munden kan bl.a. komme efter brug af antibiotika-behandling og Klorhexidin!

10 kommentarer:

 1. Din stakkel. Når jeg tænker på hvor svært det er at holde tungen fra bare en lille blæne i munden, eller bare at lade være med konstant at tænke på den lillebitte blæne, så føler jeg virkelig med dig. Rigtig god bedring. Og glæd dig til du er igennem dit store projekt.

  SvarSlet
 2. Hej søde
  Hvor jeg da føler med dig.
  Håber det snart bliver bedre.

  Du må undskylde jeg ikke lige har kommenteret på dine indlæg det sidste stykke tid.
  Men nu er jeg endelig kommet på nettet. Har fået en ny router i dag, og nu virker det endelig.

  Håber vi får skrevet lidt mere til hinanden nu.

  Mange kærlige knus
  Dianna

  SvarSlet
 3. Åh nej, for pokker da, det kan da bare ikke være sandt, at du så også skal døje med den slags.

  Hmmmmmmm, nu ved jeg altså ikke så meget om healing, men lige nu ville jeg ønske, at jeg kunne long distance heale dig.

  I hvert fald de aller, allervarmeste ønsker, knusere og kærlige hilsener til dig.

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig er det en møgdag, og du skal ikke være sej og stærk, hvis noget kan mildne symptonerne. Jeg ved godt det ikke sker fra den ene dag til den anden, det tager desværre tid.
  Jeg har heldigvis ikke selv haft svamp, men har set det på andre, lige det rene røde kød, og det er meget smertefuldt, har jeg ladet mig fortælle. Du har svært nok ved at få føde ind i forvejen, og dette gør det bestemt ikke bedre.
  Jeg håber det vender snart, det har du fortjent :-)

  SvarSlet
 5. Av, jeg har prøvet det før efter en heftig antibiotikakur - jeg føler med dig. Må det da snart blive bedre - god bedring til dig:-)Kh Charlotte

  SvarSlet
 6. For pokker da, Lotte, nu gik det ellers lige så godt.
  Håber du har fået noget der kan tage det og smerterne, så du kan få din nattesøvn.
  Sender dig mange kærlige tanker og knus:-)

  SvarSlet
 7. Jeg har labbet jeres god bedring, long distancehealing fra det hollandske, og trøstende ord i mig - det må være derfor, jeg nu er i bedring og har fået sovet de sidste 2 dage, hvilket har gjort underværker. Jeg er så småt ved at være menneske igen og overvejer, at løbe tilbage igen - for bort, det løb jeg :0)

  Stort knus og kram til jer alle = GRUPPEKRAM

  SvarSlet
 8. De bedste ønsker herfra. Har også været igennem dobbelt kæbeoperation den 10.1.2011. Har dog været forskånet for svamp. Du har ret i det er noget af en rejse, ikke en jeg gider tage på igen, tror jeg :o))

  SvarSlet
 9. Hej Elsebeth!
  Tusinde tak for din søde hilsen. Ja, så ved du jo om nogen, hvilken tur man er igennem - og så har du ovenikøbet fået begge kæber opereret. Jeg bøjer mig i støvet af respekt for dig. Jeg har gået og trøstet mig selv med, at det trods alt ikke var begge (tror jeg ville være blevet vanvittig, af hævelser og især den følelsesløshed der kommer. Du har ret - man har IKKE lyst til, at tage turen en gang til.
  Jeg er meget nysgerrig på, hvor du har det nu, hvor det er nogle måneder siden - har du lyst til at dele lidt mere med mig ?
  Er du helt færdig med behandlingen eller skal du også have rekonstrureret alle tænder bagefter ?
  Skriv endelig, jeg har savnet en lidelses-fælle :0)))
  Stort knus og varme tanker herfra

  SvarSlet