mandag den 20. december 2010

Så er datoen sat...


- for min kæbeoperation! Det bliver mandag, d. 28. marts 2011 :0)

Ugen op til skal jeg ned til tandretteren og have lavet adskillige tandaftryk, der skal med ind på kæbekirurgisk og som skal bruges i forbindelse med operationen. 

Og så skal jeg ind til en forundersøgelse...hvor jeg får lidt mere styr på, hvad jeg skal igennem sådan teknisk set!

4 kommentarer:

 1. Pyha, det bliver vildt! Men du er en sej kvinde, så det klarer du i stiv arm.
  Knus og en dejlig aften til dig.

  SvarSlet
 2. Jeg syntes det var en stor mundfuld for os, da vor datter ganske få dage før sin konfirmation fik slået en fortand ud. Alt det vi, og senere hun selv er rendt til, men det er jo småting i forhold til dig. Hos hende er det "kun" 4 tænder.

  SvarSlet
 3. Hej Annette :0)
  Pyy ja, der er lidt "nerve" på, men sådan skal det vel være, når man skal under kniven. For 10 år siden var jeg rendt ad H...... til, med reference til sønniks fejloperation, der stolede jeg ikke på de hvide kitler. Men års bearbejdning har gjort, at jeg er på den normale side igen (altså "normale side" er jo relativt ikk :0))))*skrubgriner*
  Det vigtigste i hele denne tandhistorie er faktisk, at jeg er top motiveret og har så stort et ønske om, at slippe af med de ski.. tandproblemer, at jeg er villigt til ALT!
  Også en rigtig dejlig aften til dig!
  Stort knus og en megakrammer

  Hej Pia :0)
  Årh, jeg kan lige følge din datter - og så op til sådan en stor dag - fik de lavet noget midlertidigt på hende, så hun kunne være fin på dagen ?

  Jeg er overbevist om, at det hun og I har været igennem også har fyldt meget - smilet er (synes jeg) et vigtigt "visitkort" når vi møder andre i livet.

  I sommers så jeg en yngre kvinde (omkring de 30-35), som manglede de 4 øverste fortænder... og jeg synes det så sølle ud...meget sølle! Og jeg fattede jo slet ikke, at hun ville være bekendt at vise sig offentligt... jeg havde gravet mig ned *griner*

  Stort knus og megakram til dig

  SvarSlet
 4. De prøvede at sætte tanden op igen, men fin vil jeg ikke sige hun blev til selve dagen. Hun havde lim og store skinner i hele munden og hævede læber, så hendes mad var flydende kost i lange tider.
  Hun har heller ikke været meget for at smile/grine så den "sorte tand", i hvertfald set med hendes øjne, kunne ses. Hun er heller ikke færdig med sin tandlæge, men det er en længere historie.
  Rigtig god jul til dig.

  SvarSlet