søndag den 19. december 2010

Det er kærlighed...- når ens elskede mands arme i søvne griber ud, for at se om jeg ligger ved hans side :0)

4 kommentarer:

 1. Dejligt Lotte:-)
  Jeg laeste lige din beskrivelse af det forestaaende tandprojekt. Det er noget af en tur, du skal igennem. Jeg har stor respekt for dit mod og vilje til at gennemfore forlobet.
  Rigtig god sondag til dig og ham med armene:-)

  SvarSlet
 2. Åååhhh, jeg smeltede lige indeni.
  Dejligt med sådan en elskede.

  Knus og god søndag til jer begge.

  SvarSlet
 3. Hej Laila :0)
  Ja, det er et meget stor tandprojekt jeg er i gang med, det er også derfor det fylder så utrolig meget i mit liv og har gjort det de sidste 10 år. Det var egentlig derfor jeg begyndte at blogge, for at andre i "måske" lignende situation kunne følge mig og i sidste ende se det færdige resultat.
  Det bliver nok lidt mere spændende efter operationen, for den kommer jo for alvor til at ændre mit ansigt og ikke mindst bidefunktionen. At jeg så ikke kan bruge de "rædsler" af pløkker jeg har i munden gør jo, at hele tandsættet skal rekonstrureres bagefter og det bliver en lige så tung opgave at komme igennem.
  Ak ja, nogle er heldige andre er ikke :0)
  Også god søndag til dig og dine!
  Stort knus og kram

  Hej kære Dianna!
  Jeg må også indrømme, at jeg smeltede indeni - det er kærlighed uden ord og som gør én varm helt ned i tæerne :0)
  Også god søndag til dig og dine
  Stort knus og kram

  SvarSlet
 4. Lækkert og skønt, det må kunne henregnes både under emnerne kærlighed og total vild og herlig lykke ☺ ☺.
  Jeg havde skrevet et af mine sædvanlige lille bitte indlæg til dig, for at ønske dig tillykke med sønnens flotte præstation, der bare er så flot. Men hvor er mit er mit indlæg? Gone with the wind!
  Jeg forstår glimrende, at du næsten ikke kan få armene ned, hold da op hvor er det dejligt, når det går så godt med de unger. Og især når man som din dejlige dreng, også har haft modgang at sloges med.
  Din tandrejse, du gode Gud. Ja, det kan jo ikke hjælpe at skrive, at det er utroligt at du holder ud, for der er jo ikke de helt store alternativer, men for pokker, for er du en sej kvinde.
  Det var så bare lige det jeg ville fortælle.
  Knus til dig og en herlig aften.

  SvarSlet