mandag den 11. oktober 2010

Jeg har været forrygende...

- kreativ i hele weekenden og har fået lavet en masse nyt til Cré A Lot Shop :0))
Jeg ER sgu´glad, for jeg har selv designet og lavet mønster til tunikaen!
Wheee, jeg ved min mor sidder oppe i himlen og er pavestolt af mig (savner hende noget SÅ frygteligt). Det var hende og min farmor der lærte mig ALT det, jeg ved om mønster og syning og jeg er dem begge så evig taknemmelig! Jeg har dem begge med mig i systuen, når jeg sidder ved maskinerne - de hænger nemlig på væggen og kigger med :0)
Jeg brugte det meste af sidste uge på at lave mønstret, så det var super spændende at sy i weekenden - blev den nu som forventet? og JA, det gjorde den ! Den sidder bare SÅ godt og skjuler det, der skal skjules og fremhæver det, der skal fremhæves (griner)!
Bøjle UP-date!
Jeg blev lige "sparket" 3 uger tilbage, da en af låsene havde løsnet sig - så det var smadder ærgeligt - ØV! Nu skal jeg komme igen om 2 uger og først der, kan jeg få den "tykke" bue på igen! Der er stadig ikke plads til bøjle på de nederste!
Jeg var til tandlæge for 14 dage siden..........NUL HULLER ...jeg jublede hele vejen hjem!

7 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte dine tunikaer. Dem kan du være stolt af. Man kan næsten se, hvor godt de sidder. Og lækre farver har de også.
  God tirsdag.

  SvarSlet
 2. Whau - Lotte, hvor er de flotte. Jeg er dybt imponeret. Hvor er det fedt, at du kaster dig ud i det her. Godt gået:-)

  SvarSlet
 3. Jahhhhh Lotte du er tilbage og sikke skønne ting du har fået lavet! Kan godt forstå at du er stolt. Kender godt DædeHavs cremen. Mange israelske unge sælger Døde Havs produkter omkring i verden når de er færdige med hæren inden de skal igang med studierne. Mærket er rigtig lækkert. Hvor er killingerne søde! Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 4. Hej Eva, Ravheks og Tina :0)

  TUSINDE TAK for jeres søde ord, det varmer :0)

  Jeg er allerede i gang med næste design - en lækker, lækker, lækker jakke i kogt uld m/ pels.

  Til Tina ...
  Jeps, Premieres produkter er helt fantastiske og jeg glæder mig til i aften, hvor de skal præsenteres her i Svendborg. Det bliver en rigtig tøseaften med hygge og masser af lækre produkter!

  Stort knus til jer alle

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er du gået til den, de ser utroligt lækre ud dine tunikaer. Enten har din mor og farmor været nogle supergode læremestre eller så har du været en meget interesseret elev.
  Held og lykke med salget i shoppen og stort knus til dig fra Holland.

  SvarSlet
 6. Din mor har god grunn til å være stolt.
  Hun sender deg nok varme tanker.

  SvarSlet
 7. Hej Annette & Kate :0)
  Tusinde tak I dejlige quinder. Min mor var en rigtig god læremester og jeg er sikker på, hun sender mig dejlige tanker.
  Knus herfra

  SvarSlet