onsdag den 23. juni 2010

I forgårs nåede jeg toppen...

- af frustrationer. Det ser ud til, at drømmejobbet er gledet forbi min næse og det er SÅ surt. ØV siger jeg bare. "Hvorfor er der ingen der kan bruge sådan én som mig?", "Hvad gør jeg galt?" Sådanne tanker rumler rundt og bringer mig ud i en større analyse af mig selv, fortid, nutid og fremtid!!

Well, jeg har det bedst med at være i bevægelse, når jeg er i det sindelag, så jeg startede bilen og begav mig på en turisttur til naboøen Langeland.Jeg startede ud med en strøgtur i Rudkøbings hovedgade.
En hyggelig by med mange minder fra min barndom.
Færgegårdens Camping i Spodsbjerg var igennem en lang årrække det sted, vi holdte sommerferie og det blev til mange ture ind til Rudkøbing.
Ak ja, hvor er alle de år blevet af?

Så gik turen til Tranekær Slot.
Da jeg flyttede til Tåsinge i 1991, tog min daværende svigermor, sønnik og jeg ofte på ture og Tranekær var altid et godt sted at tage hen og nyde en kop medbragt kaffe og kage. Parken er helt vidunderlig og fredsfyldt.
Efter en tur rundt i parken, købte jeg en kop kaffe, satte mig på en bænk, nød udsigten og lod mig synke tilbage i tiden, til dengang...Dernæst kørte jeg til Spodsbjerg.
Med en stor møgbeskidt soft-ice, satte jeg mig på en bænk og nød udsigten udover vandet.
Da jeg var barn lå der en badebro, hvor der nu er en lille vig.
Tankerne gik tilbage til dengang...hvor både min mor og far levede.

Fortidens latter, skønne oplevelser og ikke mindst tryghed fik lov at komme op til overfladen og kunne blande sig med nutiden.


En skøn skøn udsigt...


På hjemvejen slog jeg et smut forbi vores gamle hus i Nørreskoven.

Jeg har været i arkivet og hente dette billede af Thomas og jeg - en vinterdag i 1991 lige efter indflytningen.Et par år efter gik jeg i gang med den helt store renovation af husets ydermurer.
Alt puds med mere blev fjernet ind til murestenene og derefter pudset op på ny.
Træværket fik samme omgang og så blev huset malet gult med gråt træværk.
Trods jeg aldrig havde beskæftigedet mig med murerarbejde og deslige, så er det åbentbart lykkedes mig, at skabe et vedvarende resultat, for huset står stadig i flot stand uden afskalninger og skader.
Her er jeg igang med at pudse endnu et fag op.
Sådan ser huset ud i dag - fuldstændig som dengang. Det er sku da et flot stykke arbejde. (Jeg klapper lige mig selv på ryggen, det trænger jeg til). Jeg ved nemlig fra vores tidligere naboer, at huset ikke er blevet malet siden!!!
Jeg skulle selvfølgelig et smut ned for enden af "min gamle vej" og ud springer et par store rådyr, hvoraf den ene er fuldstændig hvid - det var dælme godt, at kameraet lå lige ved siden af mig. ET HELT FANTASTISK SYN på en helt almindelig hverdag!!!!!


Så gik turen gennem Nørreskoven og ud til Valdermar Slot.

Jeg tror ikke Baronessen er hjemme for tiden :0)) Hun er nok til VM i Afrika :0)))


Og så var turen ved at være slut - 6 timer i mit eget selskab, hvor jeg vadede ind og ud af fortidens dejlige oplevelser blandet med nye indtryk fra dagens tur. Sådan skal min dag se ud, når jeg er top-frustreret og bare har brug for at brænde energi af.
Efterfølgende sov jeg 14 timer i træk...

7 kommentarer:

 1. Surt show at drømmejobbet glippede, men det trak en skøn tur med sig, den takker jeg for.. Mange af billederne vakte genkendelsens glæde hos mig, fra skønne sejlture med stop forskellige steder på Langeland, og en masse herlige festival minder fra Rudkøbing.
  Jeg håber for dig at der er flere drømmejob derude i verden.
  Kh Inge

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg ked af det på dine vegne at drømmejobbet ikke blev dit.

  Men der er nok en dybere mening med det, og det er nok fordi at der dukker noget endnu bedre op.

  Ved godt at det er en ringe trøst lige nu.
  Mine tanker er hos dig.

  Det ser ud som om du har haft en rigtig dejlig tur.

  Mange varme knus
  Dianna

  SvarSlet
 3. Åh for pokker da også, hvor er det irriterende, at jobbet ikke blev dit.
  Men en ting er i hvert fald sikkert, med dine evner, så er den arbejdsgiver, der netop har givet jobbet til en anden, der går glip af noget og ikke dig.
  Skøn tur til Langeland, jeg har ikke været der siden 1983, hvor min tidligere mand, vores datter og mine forældre var der på Tour de Denmark campingferie. Der var bare så dejligt og hyggeligt. Tak for kigget.
  Der må være rigtig mange drømmejob, de venter bare lige på, at du skal opdage dem.
  Et stort knus til dig.
  PS. Hvordan går det med det italienske? ☺

  SvarSlet
 4. Øv for pokker da.
  En herlig reaktion at tage på turisttur, vise de skønne billeder frem til os, og så tage sig en laaang lur. Sådan!

  SvarSlet
 5. Nøj, du er jo hardcore murer/væg dame! Respekt, siger jeg bare og flot resultat, det må ha føltes godt at se det igen, i god stand! De går glip af noget, på det der job....

  SvarSlet
 6. Hej Inge!
  Tak for de søde ord Inge. Dejligt at du også har kunne få lidt glæde af min turisttur :0) Langeland er en skøn Ø, men lige lidt for langt væk fra alting, til jeg ville bosætte mig derovre.
  Knus og kram herfra

  Hej Dianna!
  Jeg trøster mig også med, at der måske er en mening med det - men alligevel, så VAR det altså et drømmejob, hvor jeg kunne få lov at bruge mine kompetencer udi det, at have et handicappet barn, stå med sorg/krise og hjælp i familien og det at have fokus på det positive.
  Så det er stadig øv herfra - men på mandag ringer jeg derind, for at høre hvad er fik dem til at vælge mig fra - det kan måske være en hjælp til næste gang jeg skal søge job ?
  Ha en rigtig god weekend søde!
  Stort knus og kram herfra

  Hej Annette!
  Jeg håber også at der er et job lige om hjørnet - trænger til at komme ud og få nogle input og være til nytte i samfundet :0))
  Det går laaaaaangsomt med det italienske - jeg sidder i pavién det meste af dagen og computeren står i stuen, som er det eneste sted jeg kan putte cd´erne i. Men nu vil jeg prøve at "rippe" cd´erne og se om jeg kan putte det ind på min MP3 afspiller, så jeg kan øve udenfor :0)
  Så svaret er indtil videre: Mi Scusi *griner*
  Kan du have en rigtig god weekend Annette!
  Stort knus og kram herfra

  Hej Eva!
  Ja, det er godt man ved hvordan energien kan "brændes af" på en positiv måde. Dejlig du også har fået lidt ud af min tur :0) Der er skønt derovre.
  Stort knus og kram herfra og rigtig god weekend

  Hej Prophecy:0)
  Jæ´sir tak - det VAR en dejlig følelse, at se det stadig ser godt ud. Du er nu heller ikke helt ude i hampen ala håndværksdame-laver :0)
  Ha en rigtig god weekend - knus og kram herfra

  SvarSlet
 7. Hvis du hverken bander eller lugter, så kommer der da det rigtige drømmejob til dig en dag. Dette her job og dig var bare ikke bestemt for hinanden, selvom du bildte dig selv det ind.

  Hvor er der mange lækre billeder. Især det med den hvide bro falder mig til hjertet.

  SvarSlet