lørdag den 15. maj 2010

Kunne jeg have valgt...

- en mere våd, stormende og regnfyldt dag, at holde loppemarked?
NEJ er svaret!!!

Det har regnet UAFBRUDT siden kl. 11.00 i formiddags og nu kl.
23.35 regner det STADIG...Er det vildt eller hva?

Well, det blev til knap og nap et ½ drivhus, så det er da en
begyndelse :0)

Men jeg må indrømme, at jeg føler mig som katten på billedet...
Det har bestemt ikke været en udpræget fornøjelse og JA der er grænser for, HVOR meget vand den pavillion kan holde ude!

Først nu er jeg blevet færdig med at tage ind, vaske af, tørre, tørre og atter tørre af, pakke ned, væk og noget af det ..."forsvinder ud på genbrugen i morgen", jeg ORKER bare ikke at stå med alt det glas, glas og atter glas endnu engang - NU er det YT - oss selvom det er splinter nyt - jeg har fået nok :0)

DMI er jeg HELT færdige med at lytte til - for da jeg planlagde loppemarked i sidste weekend lød prognosen: Varmen trækker op mod Danmark, der kommer solskin og op til 18 grader.....

Wheee....NOT!!!!!!!!!!!!!

Men okay....der er jo aldrig nogen der er blevet så våde, at de ikke er blevet tørre igen!!!

:0)

5 kommentarer:

 1. For h.....Lotte, det er bare tis ærgeligt. Vejret er helt amok-agtigt, men at stå med et loppemarked, er helt ubarmhjertigt.
  Æv altså. ÆV.

  SvarSlet
 2. Hehe, kunne ikke lade være med at grine af den kat. Stakkel. Og stakkels dig med alt det vand. Bedre held næste gang!

  SvarSlet
 3. Sikke noget lort, Lotte.
  Men et ½ drivhus er bedre end ingen drivhus.
  Min kommentar til dit maleri er forsvundet ud i cyperspace, så du får den lige her. Bliv ved, det er et skønt livsbekræftende og farveglad maleri. Du må ind og fatte penslerne, så du bliver glad igen. Stort knus herfra:-)

  SvarSlet
 4. For pokker, det var da ærgerligt. Meeen helt galt er det da ikke gået, når du nu allerede har 1/2 drivhus på kontoen og efter din første udstilling af dine skønne billeder, så er jeg sikker på, at der er penge nok til en hel pavillon a lá Claus Dalbys.
  En fortsat god søndag, mens du slikker sårene over de pokkers vejrguder.
  Knus til dig.
  PS. Katten er skøøøøn.

  SvarSlet
 5. Hej Prophecy :0)
  Det var bare SÅ sk... ærgeligt var det, så jeg kan kun give dig ret ÆV, ÆV og atter ÆV.
  Stort knus herfra

  Hej Dragonfly :0)
  Jeg havde det som katten (kunne ikke stå for den) og jeg siger TAK - håber også på bedre vejr en anden god gang.
  Stort knus herfra

  Hej Ravheks :0)
  Intet mindre end l... !!! Men du har ret, et halvt drivhus er jo bedre end ingenting og egentlig noget bedre end forventet med det lor..vejr :0) Du kan tro jeg vil kaste mig over maleriet det næste stykke tid...jeg elsker at kravle ind i den verden og glemme tid og sted.
  Stort knus herfra

  Hej Annette!
  Årh ja...en udstilling...ville da ikke være så tosset, hvis det kunne kaste et hele ala Claus Dalby væksthus af sig *skrupgriner* - der skal vist helt andre penge indover, for at komme dertil :0)Men jeg er faktisk glad over resultatet, når man tænker på de slemme slemme odds jeg havde imod mig :0)Det er op på hesten igen - denne gang med penslen i hånden og masser af glade farver.
  Jeg har gjort et maleri mere....der venter noget spændende om hjørnet her i blogland :0)
  Et stort knus fra mig til dig
  og JA, den kat er superskøøøøn !

  SvarSlet