torsdag den 20. maj 2010

Det blev til...

- et dejligt spontant besøg i Marianne´s kolonihave i dag. Egentlig ringede hun blot for at høre, hvordan "hende den arbejdsløse" havde det.

Midt i snakken, ville hun beskrive en rose hun havde fået af en kollega...og SÅ - "Jamen, hvorfor pokker kommer jeg da ikke bare lige forbi og SER den i stedet" ?

DEAL!

Bilen blev startet og frejdigt kørte jeg til Svendborg, med et "lille bitte" svinkeærinde forbi bageren efter dejlige jordbærkager - du ved, de der lækre.

Efter ankomsten i kolonihaven, blev der gået en "have-runde". Ihhh, hvor det pibler op og der blev lystigt fortalt og beskrevet. Hun har mange dejlige ting i jorden den kvinde!

Så var det blevet frisklavet kaffetid og en ordentlig sludder om, alt det der er sket de sidste 20 dage - både på jobbet og i den private del.

Overfor Mariannes kolonihave, er et par i gang med at bygge det mest fantastiske kolonihavehus. Kan ses som billed nr. 2 i venstre side af fotocollagen.

De kalder det "Godset", for sådan et, havde de altid ønsket at eje :0)

Og jeg skal da også love for, at der var kredset for detaljerne - bare "tårnet" der er bygget integreret i enden af huset. Wauw.

Vi blev budt indenfor og dernæst gik turen rundt i hele kolonihaveforeningen. Hvor var der mange skønne og inspirerende haver, huse og detaljer.

Det blev til nogle dejlige timer i Mariannes skønne selskab og inden turen gik hjemad, gravede hun lige nogle Hageliljer og et par blokke grønne asparges op, jeg kunne få med hjem til haven.

Må jeg lige indskyde - hun bød på FRISKE grønne asparges, lige knækket fra stammen. Hold da k..., hvor smagte de godt. Uhmmmmmmm.

Absolut en dejlig og inspirerende dag!

P.s. Rosen i midten, var den hun havde fået af kollegaen - er den ikke skøn ?

Nogen der kender navnet på den ?

3 kommentarer:

 1. Nej, det kan jeg ikke klare, altså navnet på rosen. Men jeg har nydt synet af den! Og blevet helt dårlig af længsel efter en dansk jordbærkage....Uhmmmmm!
  Et stort knus og en rigtig god pinse til dig.
  PS. Der skal nok snart komme billeder af mit projekt ☺

  SvarSlet
 2. Hej Lotte.
  Det lyder da som en super god dag. I har vist rigtig hygge jer dig og Marianne.
  Skønne billeder.

  Ha`en god dag.
  Knus Sonnie

  SvarSlet
 3. Kære Lotte
  Der er ikke noget så dejligt som spontanitet og så med jordbærkage.
  Skønne billeder.
  Rigtig god pinse til dig:-)

  SvarSlet