tirsdag den 13. april 2010

Nedtællingen er startet...

- 10 vagter tilbage, så er det slut med Lotte i hjemmeplejen. Jeg har vænnet mig til tanken om, at jeg skal stoppe - nu er der tilbage, at få sagt farvel til alle de fantastiske ældre mennesker, jeg er kommet hos gennem de sidste 2 år og det er MANGE :0) En del af dem når jeg ikke at se inden, da jeg ikke skal køre på deres ruter, men så er det godt med gode kollegaer, der kan sige farvel og tusinde tak på mine vegne.
Jeg kunne nu ikke lade være med at grine i aftenens vagt undet et besøg hos en borger. Hun er frygtelig ked af, at jeg skal stoppe og spørger så: Kan du ikke blive min besøgsven ???
Så slog jeg altså en stor latter op - den kære kone er 84 år og der er så meget gang i hende, at hun nær aldrig er hjemme. Så mit svar var: "Tror du ikke nærmere det er dig, der skal blive min besøgsven, for du er skis´me aldrig hjemme ....." :0)
Det er dejligt at vide, man har været afholdt rundt om i hjemmene og at man vil blive savnet - det betyder meget for mig!
Nu venter fremtiden udi det uvisse - mon ikke jeg komme lidt på A-kassen og så lige pludselig er der nogen, der kan bruge sådan én som mig ?

3 kommentarer:

 1. Hejsa
  Ærgeligt at du skal holde, for du virker til at være god til de ældre og at de holder af dig.

  Håber du finder noget andet.

  God dag.
  Knus Dianna

  SvarSlet
 2. Øv, øv, øv hvor er det rigtig træls, at skulle stoppe med et job, som man er glad for og hvor dine borgere også er glade for dig (ud fra den lille smule jeg kender dig, så tror jeg du er rigtig god i dit job).
  Jeg er overbevist om, at der også pludselig dukker et godt job op for dig og ellers er der jo altid planerne med at banke en lille business sammen, hvor du kombinerer alle dine forskellige hobbies ☺.
  Jeg håber, at du finder noget inden længe.
  En rigtig dejlig dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Dianna & Annette!
  Ja, det er - rent ud sagt - skide ærgeligt, at jeg skal holde, men der er ikke noget at gøre ved det. Indenfor det område hedder det - max. 3 ansættelser og så er det yt-af-vagten med vægt på, at man så skal tage hjælperuddannelsen, hvis man vil fortsætte. Jeg kan altså ikke klare mig for de kr. 16.000 brutto, som de kan give i elevløn under den 16 mdr. lange uddannelse - så ville jeg skulle gå fra hus og hjem inden jeg blev færdig :0)))

  Desværre Annette, så har jeg jo været selvstændig med egen forretning og efterfølgende grossistvirksomhed, hvor jeg gjorde brug af alle mine kreative evner - men desværre kunne jeg ikke få det til at løbe rundt - så jeg lukkede og slukkede 30.09.08 og der er lidt gæld at slæbe på efterfølgende - så du kan tro jeg ærger mig - ville SÅ gerne være selvstændig IGEN !

  RIGTIG GOD WEEKEND TIL JER BEGGE :0)
  Stort knus og kram herfra

  SvarSlet