søndag den 21. marts 2010

Nøj, hvor er der sommerfugle...

- i maven. Samtalen gik rigtig godt og nu er der bare tilbage, at VENTE. Jeg får svar efter påske og pyyy, hvor er der længe til, så NU venter jeg bare i spænding.
Jobbet er hos en af Svendborgs Øre-, næse og halslæger og hvor har det været en genial måde at søge efter personale på.
Han har ringet ned til jobcentret, fortalt hvad han søger - bedt om, at få henvist egnede og så hurtig samtale.
Det er da genialt frem for ansøgninger i stakkevis, ventetid på samtale m.m.
Det var der andre, der kunne lære noget af!

4 kommentarer:

 1. Det bliver vist en laaaaang Påske. Og nu skal jeg krydse fingre HELE Påsken hi hi. KNUS♥

  SvarSlet
 2. Hej Lotte
  Det var godt nok en lang ventetid. Hvorfor skal du dog vente så længe, det er da helt uhørt i mine øre! - puha.. kan godt forstå, at du er spændt, jeg krydser også fingre for dig.'
  Held og lykke.
  Knus Sonnie

  SvarSlet
 3. Puha, sikken en lang påske og ventetid du får. Held og lykke og jeg krydser stadig alt hvad der overhovedet kan krydses for at du får jobbet. Knus.

  SvarSlet
 4. Hej Tina, Sonnie og Annette!

  Ja, I bliver "desværre" nødt til at krydse fingre for mig lidt endnu :0) Jeg synes også det er helt vild lang ventetid...men det kan jo være at én af dem, der skal til samtale først kan på et senere tidspunkt.

  Det var meget vigtigt for dem, at få ansat en der faldt i hak med de 2 andre på kontoret - så der er ikke andet at gøre, end at VENTE!

  De var utrolig søde og jeg ville bestemt ikke have det fjerneste imod, at være deres nye 3-kvinde :0) og så er arbejdet bare mega interessant, for udover at lave kontoropgaver, skal man også assisterer lægen under operationer, være på opvågning, tage høre og balancetest...jo, der er bestemt udfordringer i arbejdet - og selvom det kun er på 25 timer, så skal jeg nok finde noget andet at supplerer indtægten med:0)

  Stort knus og tak fordi I krydser for min fremtid :0)

  SvarSlet