tirsdag den 23. marts 2010

En tandkatastrofe har...

- ramt mig :0(
Min hjørnetand har opgivet kampen og er knækket oppe ved tandkødet - kun holdt oppe på grund af bøjlen.
Lige nu sidder jeg og afventer en opringning fra Kaspar - for svar på, hvad der skal ske ?
Jeg var ellers lige så glad. Ved kontrollen i sidste uge hos tandretteren, var alt til UG kryds og slange og en ny bue blev sat på med yderligere spænding og dagen efter var jeg i tandlægestolen til kontrol og jeg kom ud af døren med NUL HULLER og en lille lille bitte tandlægeregning på KUN kr. 115,- for en tandrensning :0)
Men lykken er skis´me lunefuld - for nu ved jeg, at der venter en ny regning ude i horisonten!
ØV ALTSÅ!

4 kommentarer:

 1. Hmmmm, jeg har lige skrevet en kommentar til dig, men den forsvandt ud i den blå luft, underligt. Vi prøver igen.
  Åh nej, der er da heller ingen ende på elendighederne med de bisser, lad os håbe at Kasper kommer med en løsning der ikke koster det hvide ud af øjnene.
  Der krydses stadig fingre hernede i træskolandet.
  Pøj,pøj med hjørnetanden.

  SvarSlet
 2. Øv, hvor træls :-(
  Jeg har også lige været et smut ved tandlægen. Skal have en krone på. . . 1 time i stolen igår, det var ikke slemt, og næste gang er det kun ½ time, hvor kronen skal limes på. Næh, det der er slemt, er udsigten til en regning på 6000 kr. Det er mig en gåde hvordan det kan blive så meget.
  Håber i finder ud af noget fornuftigt med din tand :-)

  SvarSlet
 3. Hej Annette!
  Årh, du kan tro jeg er elendigheden selv over de tænder....og ikke mindst regningerne der følger efter - hvor kunne jeg dog have fået mange skønne ting og oplevelser for alle de penge der sidder i munden på mig! Jeg håber inderligt, at der ikke sker noget med de øvrige tænder, men jeg er godt klar over, at de er meget udsatte med bøjlen på - de skal jo flyttes utrolig meget, så "trækket" er enormt!
  Jeg krydser stadig for jobbet, det er næsten for meget med den lange ventetid - er man købt eller solgt ?
  Tak for dine dejlige indlæg her hos mig!
  Et kæmpestort knus og tanker

  Hej Mariann!
  Ja, ØV, ØV og atter ØV - jeg synes også det er utroligt, at det skal koste så meget med de tænder - det var vist tandlæge man skulle have uddannet sig til - timelønnen er i hvert fald pænt over gennemsnittet.
  Ja, de 8 kroner jeg fik sat ind for 7 år siden og kostede mig 48.000 er nu reduceret til 4 og når alt dette bøjle-halløj er færdigt skal der på ny 24 tandkroner ind + et par implantater....så jeg ved om nogen - hvad det vil sige at komme af med penge til tandlægen, så jeg sender dig mange tanker med din udsigt til regningen for bare 1 krone....
  Det er skis´me en dårlig byttehandel :0)
  Knus og tanker herfra

  SvarSlet
 4. Øv øv det er ærgeligt OG dyrt! Meget dyrere end hernede. Kan ikke glemme at en enkelt krone er 6000 kr........ Men der er jo desværre ingen vej udenom så jeg håber at læsningen ikke bliver for dyr. KNUS♥

  SvarSlet