tirsdag den 26. januar 2010

SÅ faldt 10´øren ENDELIG...

"Christel Seyfarths sjaler og jakker er vidunderligt smukke - og meget enklere at strikke end det ser ud til - så rolig nu ;-). Farverne til et sjal deles ganske enkelt op i 2 bunker: bundfarve og mønsterfarve - og så klipper man hhv. 3 m - 8 m eller 12 m af de enkelte nøgler og vinder dem til garnnøgler, ét i bundfarver og ét i mønsterfarver. Og så kan der strikkes uden, at man forfalder til 2 pinde af hver farve."
Et hurtigt smut ind på Tante Grøns hjemmeside, fik pludselig alle mine spredte brikker til at falde på plads - så enkel en forklaring ....fik knækket min hårde nød og puslespillet er samlet!

Jeg hopper rundt på tunge af glæde lige nu....de strikkepinde kan bare vente sig, kan de!!!

5 kommentarer:

 1. Tillykke , skønt du fik knækket koden... glæder mig til at se hvad du får på pindene :-)

  SvarSlet
 2. Det var super at de lykkes dig at se vejen frem til smukke sjaler og frakker. God fornøjelse
  Merete

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig fuldstændig uhæmmet til at se resultatet af dit strik, det kan være jo være at jeg også tør at hoppe ud i det.
  Godt at det lykkedes sønnik at redde alle dine dokumenter. Næste gang han kommer så må du ryste op med mere end blå druer uden sten (så vidt jeg husker var det alt hvad han bad om).
  En herlig dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Lotte
  Godt at høre, at du fandt ud af det. Det er ikke så smart, men det er det jo ikke når man kan :o)
  Tak for din meget meget søde give away, som lå fra dig til mig da jeg kom på arbejde i dag. De er smadder søde de sten, men har spekuleret på, hvad det helt præcist er? Det forvirrer mig, at der er 3 stk.??? :o)
  Men mega flotte og fed farve den turkis.
  God aften
  Kærlig hilsen Sonnie

  SvarSlet
 5. Hej Garnmoster!
  Ja, det var dælme dejligt, at 10´øren faldt på plads - jeg glæder mig til at vise, hvad jeg har slået op på rundpinden :0)
  Knus herfra

  Hej Merete!
  Jeg er den der siger tak, for din indsats :0) Nu kan jeg begynde at "trylle"...der kommer fotos, når min computer er oppe at køre igen (sidder med en reserve-laptop).
  Knus herfra

  Hej Annette!
  Det kan jeg godt forstå du glæder dig til....for i guder, hvor er princippet dog såre enkel...så jeg er overbevist om, at du sagtens kan hoppe ud i det også!
  Stort knus herfra

  Hej Sonnie!
  "Jamen Beeeerit" - er det maskemarkører ??
  Jaaaaaaa!
  *Skrupgriner*
  Stort knus - vi ses lige om straks!

  SvarSlet