onsdag den 13. januar 2010

Så er der gået lidt over 1 måned...

10 december 2009
13. januar 2010
- siden jeg lod de gylne lokker falder :0)
Håret er nu nået til "Mikrofon-stadiet" og er helt ude af kontrol - men pyt, jeg har afsat de næste 2 år til en forvandlingsprocess.
Lige om lidt kommer der bøjle på tænderne og så kan det for alvor ikke blive mere kejtet.
Nu er jeg 43 og når jeg når hen til mit 45´erne år, så skulle der gerne opstå en helt ny Quinde - med flotte bisser, et nyt hageparti og en manke der vil makke ret.
Året 2010 har min veninde og jeg givet mottoet "Vi er græsk-katolske". Vi lader det, der skal ske - ske og det der ikke sker, tjaaa, så trækker vi på skulderne og siger: Vi er Græsk-katolske!
Sidste års motto var: Vi sparke r.. (er nu nået til den erkendelse, at det fik vi ikke gjort - derfor det nye motto, så kan det vel ikke gå helt galt).
Så langt det lykkedes mig, har jeg erklæret året 2010 for et arbejdsår, hvor der skal knokles som ind i H....... der skal mønt ind på kontoen, så jeg kan blive klædt på til den store regning (kr. 220.000,-) der kommer om et par år, når de nye bisser skal ind i munden min!

3 kommentarer:

 1. Hahaha, det er nogle forsæt der vil noget I har gang i. Jeg glæder mig til at følge udviklingen, selv om alt det arbejde jo nok gør, at du ike får så megen tid på bloggen.
  Hvor bor du fantastisk dejligt, jeg har altid elsket det område. Jeg var vant til det altid blæsende Nordjylland, derfor var det skønt når vi kom til hyggelige sydfyn og Langeland.

  SvarSlet
 2. Hej Annette!

  Jeg vil prøve så godt jeg kan, at følge bloggen men jeg må indrømme, at der ikke er mange timer i døgnet til det.

  Ja, det er fantastisk dejligt hernede i det sydfynske - men en tur ved vesterhavet om det så er ved Søndervig eller Hanstholm, så er det nu heller ikke at kimse af :0)

  Dit Holland ser bestemt heller ikke tosset ud - har jeg forstået det rigtigt, at din mand kommer derfra ?

  Knus herfra

  SvarSlet
 3. Hej igen Lotte, det lyder godt at du ikke helt vil glemme os i din arbejdsiver.
  Du har ret i, at Vesterhavet heller ikke er til at kimse af, det var faktisk en af de ting der stod øverst på listen over ting jeg savnede da jeg "emigrerede", en lang vandretur langs et blæsende Vesterhav, det gør så godt.
  Med hensyn til Holland der har du også ret, det er så smukt og så meget anderledes end jeg var vant til fra det nordjyske. Og jo, min mand er hollænder ☺
  Knus fra det sydlige Holland.

  SvarSlet