onsdag den 20. januar 2010

Jeg er kørt helt ud på et...

- sidespor...
Min stationære computer gik ned i går formiddags - kørte i ring, ville ikke lukke windows xp op. Sønnik blev hidkaldt - præcis kl. 23.15 mødte han op, med favnen fuld af cdér til tjeks af diverse og altmuligt og det eneste han forlangte var at, mor havde blå stenfri druer på lager.
Godt 1 time senere blev harddisken skruet ud, pakket ned og bragt med hjem i hans "hule", hvor den skulle testes som slavecomputer...hmmm, jow jow, den unge mand kan nogle udtryk, mor ikke aner noget som helst om - slavecomputer ?
Nu venter jeg så bare på dommen - den skulle falde i aften.......og dumme mig, som sidste tog back-up i 2008 - så kan jeg LÆRE DET!

2 kommentarer:

 1. Hmmmmmmmm, jeg lærte engang, at rigtige mænd ikke tager back-up, det skal måske laves om til rigtige kvinder ☺ ☺
  Jeg må indrømme, at jeg er ikke rigtig, fordi jeg ser i øjnene at et evt. nedbrud ville få årtiers slægtsforskningsarbejde til at forsvinde ud i den blå luft og det gider jeg bare ikke.
  Men ikke desto mindre, pokkers også når det sker, det er bare så irriterende. Også fordi man så finder ud af, hvor afhængig man er blevet af det dyr (altså computeren).
  Godt at sønnik var parat til at komme mor til undsætning. Held og lykke med det hele. Knus

  SvarSlet
 2. Uh kan harddsiken slet ikke reddes. Håber at svartet fra sønnike var positivt. Man er altid bagklog. Hmmmm må vist hellere lave backup he he. KNUS

  SvarSlet