torsdag den 10. december 2009

Snart 101 år og helt fantastisk...

Kig godt på den lille nissepige...kig nu rigtig godt...
Hun er lavet af en dame der fylder 101 år d. 01.01.10. Hva´si´r du så?
På visitten her til aften i vagten, siger den kære, fuldstændige åndsfriske og mobile 100 årige dame, at jeg lige skulle have noget med...og frem kom en æske...og i den lå der mange nissepiger.
Dem har hun siddet og lavet siden 29. oktober 2009, lige nøjagtig 111 stk. er det blevet til. Hver og en hjemmehjælper, der komme hos hende, får én med hjem!
Gang på gang går jeg simpelthen på røven over denne frue - hun er et helt igennem fantastisk menneske, som jeg beundre meget!
Hvor er jeg heldig, at have et job, hvor jeg møder så mange interessante mennesker!
P.s. Nu befinder der sig så 1 stk. julepynt i mit hjem og jeg vil værne om den og fortælle historien til alle der gider høre den, de næste mange år :0))

5 kommentarer:

 1. Hej Lotte
  Det er jo ikke mindre end fantastisk. Det er helt utroligt at hun bare bliver ved. Det er f..... godt gået.
  Vi snakkes.

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig historie!!! Hvor rørende og sødt. Det er da julepynt med en fantastisk historie bag. Det har holdt hende travlt beskæftiget hvilket er den vigtigste ingrediens til et langt liv tror jeg!!!

  SvarSlet
 3. Hvor er det en fantastisk! Tænk at hun stadig er i stand til at lave så små ting og hvor er det skønt, at hun tænker på jer der kommer hos hende. Jeg giver Tina fuldstændig ret i, at beskæftigelse og interesser er med til at holde gang i " hjulene".

  SvarSlet
 4. Hej Sonnie!
  Enig - det er dælme godt gået af fruen. Sådan bliver vi 2 da oss, når vi bliver gamle...:0) Du vil sidde og strikke og jeg vil broderer...*skrupgriner* - skal vi på Strandlyst eller Ådalen eller Bryghuset ?????
  Tak for indlægget og knus herfra

  Hej Tina!
  Det er julepynt der vil noget - jeg elsker simpelthen sådan en historie bag, det giver det en helt anden værdi, end hvis man har købt det i Netto eller Føtex for den sags skyld. Og ja, det betyder noget, at man holder sig beskæftiget og har lysten til livet og nysgerrigheden!
  Knus og tak for dit indlæg :0)

  Hej Annette!
  Det er også det jeg er gået helt på røven over - når man ser, hvor småt det er - selv ansigtet -jamen, bare den lille hue og nederdel - sådan et pillearbejde - og hun er 100 år. Jeg bøjer mig i støvet gør jeg!
  Tak for dit indlæg og knus herfra :0)

  Hej Ravheksen!
  Velkommen til min blog, jeg vil straks undersøge din nærmere :0) Ja, er hun ikke imponerende - jeg er fuldstændig solgt til stanglakrids!
  Knus og tak for dit indlæg:0)

  SvarSlet