torsdag den 10. december 2009

Skal...Skal ikke...DONE!!!


Så røg de gyldne lokker - klip, klip, klip og væk er det lange hår.
I guder, hvor jeg trængte til et ordentlig bundklip - så efter dagens bad, et kig i spejlet, saksen i hånden og efter ca. 30 klip - så var Fruen skis´me blevet noget så korthåret!
Jeg skal lige vænne mig, det er MANGE år siden jeg har været så kort - ja, sådan ca. 32 år.
Nu får det så lov at gro og jeg har lovet mig selv - aldrig aldrig mere, at blege det igen !!!

5 kommentarer:

 1. Hold da lige op, hvor er du blevet smart.

  En hel ny kvinde....

  Knus fra Dianna

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet flot Lotte. Har du selv klippet det? I så fald, så er det godt gået.
  Rigtig god ide, med ikke at få det bleget mere, men jeg er også blevet lidt "frelst" efter at have været ved "grøn" frisør.
  Vi ses.

  SvarSlet
 3. Modigt og FLOT! Det er også mange år siden jeg har været så kort. Var det ikke dejligt sådan rigtig at blive klippet? Det er det der tiltrækker mig ved sådan en klipning og ikke bare en studsning! Jeg har også været fanget i "afblegnings fælden" og nu hvor du har kort hår er vejen ud ikke lang ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor var det modigt at dig og resultatet er blevet flot. Jeg stoppede med at farve hår for et par år siden bl.a. i protest mod, at hernede bliver man ved med at farve/afblege hår indtil man går i graven. Det tog lang tid inden den normale leverpostej var vokset ud, nu iblandet gråt og hvidt ☺
  Jeg har ikke dit mod hvad angår klipning af længden, det bliver højest til 10 - 15 cm engang imellem, når spidserne har det værst.
  Godt gået.

  SvarSlet
 5. Århh, jeg TAKKER jer alle for de søde ord og kan sagtens følge jer i, at det er svært at gå fra langt til kort :0)

  Jo, det var en KÆMPE skridt, at tage saksen i hånden og sige NU SKAL DET VÆRE, men jeg må indrømme her dagen derpå, at jeg er super glad for mit "nye hår". I guder hvor er det nemt og ja, jeg indrømmer gerne - jeg behøvede slet ikke rede det til morgen - det var blot 10 fingre igennem og rode lidt rundt - så sad det igen! Whee, det har jeg ikke prøvet i mange år!

  Nu bliver det spændende, hvad min kære mand siger til det ? Han tror simpelthen ikke på, at jeg har klippet det kort! Han kommer i morgen og så er der dømt juleferie for hans vedkommende!Heldige asen!

  SvarSlet