fredag den 11. november 2011

Tusinde tak - til Claus Dalby...


- fordi han har gjort "min" Holgers historie og ikke mindst hans sted og have udødelig for mig.

Jeg elsker tanken om, at jeg nu og for "altid" har Holger stående på min bogreol og kan tage bogen ned og kigge på Holgers vidunderlige sted, der har givet mig så megen glæde og oplevelse af virkelig EVENTYR!

Jeg havde slet ikke forventet, at Claus ville gengive min mail i bogen og omtale mig - så lige nu, har jeg en fantastisk følelse af, at være blevet udødelig gjort - sådan på en eller anden måde ikk! *smiler*

I øvrigt er den smæk-fyldt med andre helt fantastiske hemmelige haver - og billederne er som altid vidunderlige og inspirerende!


15 kommentarer:

 1. Hej Lotte. Ja en flot bog, helt sikkert en jeg også skal have. Og især Holger har allerede gjort indtryk, så han er medvirkende til, at jeg skal have bogen. Kan godt forstå du glæder dig over det. Tænk sig og have bogen men i allerhøjeste grad også og have oplevet både Holder og have. Mange hilsner fra Lotte

  SvarSlet
 2. Hej Lotte
  Sikke en dejlig historie.
  og dejligt se at du stadig er her.
  Kh. Dianna

  SvarSlet
 3. Den slags overraskelser er altid dejlig, og det er det også når du dukker op i readeren :-)
  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 4. En skøn historie, jeg vil glæde mig til at få fingre i bogen :-)
  Claus Dalby kan noget ganske særligt, syntes jeg.

  SvarSlet
 5. Hej Lotte!
  Du kan tro, jeg sidder med en dejlig følelse nu, hvor Holgers have og en flig af hans historie er kommet i bogform. Hans sted er så magisk, at det er svært at sætte ord på og vise i billeder, men jeg synes Claus Dalby har ramt plet. Især ét af billederne fortæller HVOR magisk stedet er, så du kan godt glæde dig til at se det med egne øjne. Jeg er meget taknemmelig over, at Holger gav sit JA til Claus Dalby om, at være med i bogen og endnu mere taknemmelig er jeg over, at have været så heldig at stifte bekendtskab med Holger og stedet, at høre Holger fortælle, stå der midt i skoven og mærke en magi, jeg aldrig har oplevet - det er bjergtagende!
  De 2 år jeg kørte som ufaglært i hjemmeplejen har bestemt ikke været forgæves *smiler* - jeg mødte mange spændende mennesker - bl.a. Nini Theilade - hun er ligeledes en fantastisk personlighed og jeg elskede når hun fortalte om sit spændende liv som balletdanser ude i verdenen. Ak ja, der er så mange spændende mennesker og steder til - derude :0)

  Tak for dit søde indlæg og velkommen til min blog. Jeg er en slem slendrian for tiden og er her ikke så meget - håber jeg snart kan få rettet op på dette *griner*

  Stort knus og kram
  Oss Lotte

  Hej Dejlige Di!
  Ja, det er en dejlig historie om ham Holger - og jeg ER stadig....dog ikke så meget HER!
  Det går en røve gang her i Lidenlund, med tand-gevordigheder, sager og klager, nej mig her og der ude på arbejdsmarkedet og alt imens skal jeg holde mit lille hovede oppe og benene nede. Jeg skal vedligeholde mine nye færdigheder i de grafiske programmer, blive bedre og samtidig er jeg under overvågning og skal søge i øst og vest - finde jobs i hele Danmark og forsøge at få en fod indenfor. Ak ja, de kære politikere skulle prøve at være arbejdsløs - bare en måned!
  Håber alt er vel hos dig!

  Stort knus og megakram
  Lotte

  Hej Pia!
  Hvor er du SØD - sender dig dejlige tanker! Også en rigtig god weekend til dig og dine.
  Stort knus og megakrammer
  Lotte

  Hej Sandra!
  Ja, ham Claus Dalby både kan og er noget særlig. Jeg kan godt forstå du glæder dig til at få fingrene i bogen - den er SÅ skøn - elsker simpelthen de lækre billeder og de skønne fortællinger!
  Sender dig knus og kram
  Lotte

  SvarSlet
 6. Vil satse på bogen til jul... hvis jeg kan vente så længe ;0)
  Godt gået...

  SvarSlet
 7. Hej Merete :0)
  Ja, det er bestemt et juleønske værd - er spændt på, om du kan vente så længe *smiler*
  Jeg synes Claus Dalby har lagt mange gode billeder ud på sin blog fra de hemmelige haver, så allerede der får du et godt indblik i bogen - dog ikke historierne og de er jo spændende.

  God weekend til dig!

  Knus og kram
  Lotte

  SvarSlet
 8. Hej igen søde Lotte

  Sikke da en travl hverdag du har, det er bestemt ikke nemt at være arbejdsløs, nyder mit job så længe det varer, man ved jo aldrig i disse sparetider, hvornår det kan være slut.
  Der har lige igen været prikkerunde på jobbet og 7 stk. må forlade skuden.

  Ellers alt vel, sådan nogenlunde.
  Knus til dig fra mig.
  Di

  SvarSlet
 9. For søren da,! Jeg bliver mere og mere imponeret! Ikke kun er du i stand til at lave flotte "plakater" eller hvad nu sådan en reklametingest hedder, men nu er du også nævnt i en bog. Og hvilken bog, hvor er det et flot forarbejde du har gjort til bogen. Igen-igen godt gået, du skønne qvinde.
  Knus hernede søndenfra.

  SvarSlet
 10. Hej Dejlige Di!
  Godt du ikke var én af dem, der blev prikket på skuldren - pyyy! Det gælder bestemt også om, at sætte pris på at man har et arbejde i disse tider! Alternativet er ren Ragnarok!
  Ha en god kommende weekend.
  Mange knus og varme tanker til dig!

  Hej du skønne Annette dernede søndenfra :0)
  Altså den der med roll-uppen, som sådan en hedder, der tager jeg lige fluks imod din ros, for den er jeg stolt af - altså sådan udi alt det tekniske der var omkring den - og at det LYKKEDES så fint - wheee! Og tjoo, du kan tro jeg er slem stolt af, at "min" Holger er med i CD´s bog - for som jeg skriver - NU har jeg stedet i bogform for ever !
  Der sker en masse spændende lige pt. omkring mig - mht. til Holger - det vil jeg dog vente med, at løfte sløret for endnu :0)
  Kan du have en rigtig god weekend dernede i det dejlige Holland - jeg sender dig mine varmeste tanker og tonsvis af knus (det var ikke så lidt hvá...)

  SvarSlet
 11. Hej Lotte.....

  Ser ud til at være en flot bog, læste bog på Claus blog omkring bogen og din mail til ham, som er medtaget i bogen også.... nice..... og ja, det kan være svært at tro at man kan finde haver som disse her i det Danske land... men dejligt at vide.... :-)

  SvarSlet
 12. DB74 er Ditte Brøns... må se om jeg kan ændre det til mit navn i stedet for.....

  SvarSlet
 13. Det er en sand eventyrhave du fandt der. Tak skal du have. Det er ikke alle der havde gjort som du, og uden dit gode tip, havde vi aldrig hørt om Holger.

  Hej fra
  Eva

  SvarSlet
 14. Hej Ditte :0)
  Det er en super flot bog med de skønneste haver - ikke kun Holgers, men også de andre med fantastiske hemmelige haver.
  Jeg er spændt på, om du får lavet tilsvarende om dine forældres sted :0)
  Stort knus og krammer

  Hej Eva!
  Jeg kan kun give dig ret mht. Holgers have. På en måde ville jeg ønske, at alle kunne få lov "live" at stå derude midt i skoven og se stedet åbenbare sig - for man gribes virkelig i sjælen af "magi og eventyr ala Hans og Grethe" og man træder ind i denne særlige "tidslomme", der rækker langt udenfor Danmarks grænser - forstået på den måde, at fornemmelsen af, at være i Danmark forsvinder...man kunne lige så godt stå i Malaysia og DET er altså HELT fantastisk :0)
  Jeg er så glad og taknemmelig over, at Holger sagde JA til at CD måtte komme forbi og se stedet - og nu er han i bogform, àmen altså...

  Stort knus og kram til dig
  Lotte

  SvarSlet
 15. Jeg har ikke bogen endnu, men venter pænt til jul! Men jeg vil da også sige, tak fordi du ku' »finde Holger« - nå spøg til side - men også at du gjorde en aktiv indsats, og henvendte dig til CD, så andre kan lære om denne skønne have. Godt gået!

  SvarSlet