tirsdag den 26. april 2011

"Tøsebørn" på græs...


- for aller første gang...uhhh, hvor er det farligt...*ha, ha, ha*


 Hvá ben skal jeg stå på ???


Mor "Lille Mis" (ja, det hedder hun) tager sig en velfortjent pause og snipser
lidt vand fra havekarret!


 Stemningsbillede fra "Det Rosa Bed"
(P.s. fik 6 store flotte Hyacinter for en 20´er, whee!)


Og lidt stemning fra "Det Hvide Bed"

10 kommentarer:

 1. For søren da, jeg vil have en have med drivhus igen! Basta!

  Hvorfor var det nu lige, at jeg også synes det var en god ide at bo i lejlighed, da vi købte denne? Hmmmmmm, nå jo, det var fordi husbond sagde, at alt havearbejdet ville hvile på mine skuldre og dengang med en arbejdsuge på 60 - 65 timer, synes jeg ikke jeg kunne overskue det. Men nu kan jeg sagtens og nu består haven af 10 - 15 krukker ☺.

  Lotte, det ser bare så vidunderligt ud, dit nye drivhus, din have og det hele.

  Og så kommer vi til de skønne, skønne, skønne pigebørn, hold da op hvor er de dejlige. Jeg har sikkert fortalt dig omkring 30 gange før, at vi af og til har anskaffelsen af et lille nyt 4 benet familiemedlem oppe og vende. Husbond er til kat og jeg tør overhovedet slet ikke at vise ham dine billeder, for så drøner han sikkert afsted efter en med det samme ☺.

  Knus og nu skal du altså nyde, at du er færdig med det du ikke måtte ☺.

  SvarSlet
 2. Hej forresten, jeg kom til at tænke på, er du blevet færdig med det skønne broderi, som du viste os engang for lang tid siden på bloggen? Massevis af flere knus til dig.

  SvarSlet
 3. Søde søde killinger:-) slet ikke til at stå for. Kh Christina

  SvarSlet
 4. Det sker da noget i din have.
  Flot.

  Pas på ryggen!

  SvarSlet
 5. Hej Skønne Annette ;0)
  Jeg nyder, nyder og atter nyder min lille have - den er til at overskue også når - og jeg skrev NÅR - jeg får et arbejde - så jeg kan godt forstå du savner én af slagsen - men med de 60 timer du har haft i ugen, så forstår jeg godt fravalget dengang. Jeg er nu ret sikker på, at hvis du havde en have, så fik vi andre ikke fornøjelsen af alle dine skønne tur-beskrivelser - så de 10-15 krukker er helt okay *ha, ha ha*
  A´men de små pigebørn er altså bare total-i-orden-misser, og jeg ville elske tanken om, at en af dem boede hos jer - så sendt bare husbonden(og dig selv) afsted mod Danmark - jeg er klar med kaffe & killing *Smiler*

  Jeg er ikke færdig med broderiet endnu - det er ved at være længe siden, jeg har haft det i hænderne. Når jeg engang tager hul på det igen, skal der nok komme en up-date.

  Masser af knus og kramser til dig

  Hej Christina!
  Nej vel, de er altså bare så nuser og de får alt min opmærksomhed :0))))
  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Kisser :0)
  Tak sweetie - jeg er også ved at være godt tilfreds.
  Jeg får aldrig ondt i ryggen af havearbejdet - for jeg sidder simpelthen ned til alt, hvad jeg laver derude.
  Min lænd er for længst slidt op, af at løfte knægten igennem 8 år (han er lam i underkroppen), så jeg har taget min tørn og lært at sidde ned :0)
  Knus til dig Kisser

  SvarSlet
 7. Hvor er de skønne dine små tøsebørn. jeg kalder mine hunkatte for "hønerne" eller hønsene når de bliver alt for skøre.
  Den ene hedder faktisk også Lillemis.
  Se hende og de to andre på:
  www.thecatsfromlongtownsend.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle vidunderlige katte du har, slet ikke til at stå for! Jeg er helt vild med katte og vi har selv to. Hvor ser det hele i det hele taget hyggeligt og dejligt ud. Knus

  SvarSlet
 9. Øj, hvor er de skønne dine tøsebørn. Bliver næsten helt "katteskruk" når jeg ser killinger. Men katte og vand går bare ikke så godt i spænd, så jeg må "nøjes" med Benny Hund.
  Din have ser rigtig hyggelig, velpasset og romantisk ud.

  SvarSlet
 10. Hej Kirsten :0)
  Det er nu slet ikke så tosset et kattenavn: Lille Mis - kun lidt sjovt, når hun skal kaldes ind *smiler*
  Jeg har lige været forbi din katteblog - hvor er dine katte dog skønne og sikke de nyder livet hos jer - dejligt at se.
  Knus herfra og dejlige kattekrammer

  Hej Prikker i luften :0)
  Tusinde tak - jeg har det som dig - er vild med mine misser - og især når der er små i huset :0) Der er ikke noget, som at se sådan nogle små pus vokse til og blive til dejlige misser, der spinder, leger og nyder livet og bedst af alt, at de kan få et nyt kærligt hjem.
  Stort knus og missekrammer

  Hej Nete :0)
  Årh, tak tak - *ha, ha* Katteskruk, den har jeg ikke hørt før....Nej, det dur vist ikke med en mis om bord - med mindre den er lavet i plys *0)
  Jamen den have drøner jeg også rundt i hver eneste dag - husk på, den er ikke så stor, så jeg er hurtig over ukrudtet :0)
  Stort knus og vandkrammer

  SvarSlet