søndag den 24. april 2011

Så er der gået 4 uger...

- og jeg synes godt nok, der er sket meget med mit ansigt - til den gode side :0)

Der er kun en lille hævelse tilbage omkring bruddene - det heler fint op inde i siderne og den "dumme" pølse i venstre side er på retur :0) Desværre er jeg stadig følelsesløs i hele hagepartiet, men jeg krydser for at det nok skal komme...please, please, please.... 

Jeg var til kontrol i mandags og fik "lidt skæld-ud"... jeg må ikke knokle med tunge ting (såsom fliser, jord, skovle, hugge, save eller sætte drivhus op....) - øhh, to late, men jeg skal nok prøve at arte mig !!!

Nu skrev jeg jo noget om, at man kan tabe 5-10 kg efter sådan en kæbeoperation - det er så IKKE et problem for mig - for at sige det lige ud, så æder jeg som et svin og der er røget 2 kilo på sidebenene....

Det er stadig moset kost, men jeg må tygge med tungen og det er jeg altså blevet ret skrap til. Nu maser jeg snild 3 hele rugbrød med Pikantost/Garli-ost ..uhmm, lige inden jeg skal have aftensmad, hvor der snild ryger 2 karbonader m/kartofler og persillesovs indenbords...og så er jeg stadig sulten !!!

Hvem sagde bændelorm???

10 kommentarer:

 1. Kære Lotte. Ja,jeg begyndte først at følge med på din blog den dag du havde købt en pot-maker. Derfor har jeg lige været rundt på bloggen for at forstå dagens indlæg.

  Gee, en omgang du har været igennem. De sidste uger kan ikke have været ret sjove. Selvhørerjeg til dem, derhelst ikke vil fotograferes i profil. Men så drastisk som dig, har jeg aldrig tænkt på at være.
  Håber du er glad og tilpas med indgrebet.

  Glødelig søndag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Hej Kisser :0)
  Uha, var det bare på grund af min profil...men som du kan se via etiketten: Min tandrejse, så handler det om, at få et bid jeg kan leve med. Nu er jeg halvvejs og lige om lidt tager jeg hul på 3 og sidste del af den lange rejse :0)
  Fortsat god søndag til dig og dine!
  Knus

  SvarSlet
 3. HOLD DA op, du ser helt normal ud igen hehe, flot ser det og du ud Lotte.. Og dejligt at høre det går den rette vej..

  SvarSlet
 4. Kære Lotte
  Til lykke, hvor er du kommet langt og hvor er du blevet "lang i underansigtet", positivt ment! og håber at det kommer til at hjælp på alle dine gener.
  Jeg ved ikke om de sagde det at der kan gå op til et år med at nerveenderne finder hinanden, det gælder ihvertfald andre steder på kroppen;-)
  Mange påskehilsner Lone.g

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtigt godt :-) Nå, ja, måske ikke det med de ekstra kilo, kan jeg forstå ;-) men kæbeoperationen er sørme en forandring der kan ses :-)
  Hør nu efter hvad "de kloge" siger til dig :-) Pas på dig selv

  SvarSlet
 6. Hej Joan :0)
  Tusinde tak søde. Det går bestemt den rigtige vej og jeg begynder, som du skriver, at se normal ud igen *ha, ha*
  Stort knus

  Hej Lone :0)
  Også tusinde tak til dig - og ja, underansigtet er blevet noget længere og har givet mere plads til både tænder og tunge :0)
  Jeg er blevet informeret om, at der kan gå op til 1 år, men der kommer bare så mange forskellige meldinger fra de mennesker der er kæbeopereret - bl.a. har én fået at vide efter 3 mdr. følelsesløshed, at hun ikke skal forvente det kommer, men jeg håber stadig her efter 4 uger :0)
  Fortsat god påske-med-en-dag-tilbage!
  Stort knus

  Hej Pia :0)
  Det gør ikke noget med de x-tra kilo, dem skal jeg nok få brændt af i løbet af sommeren :0)
  Jeg skal nok prøve at arte mig mht. for meget tungt arbejde - nu er det meste jo lavet *smiler*
  Stort knus og kram herfra

  SvarSlet
 7. Hahahaha....bændelorm ☺.
  Du ser i hvert fald knagendes godt ud, det er helt sikkert.
  Fortsat god bedring med bisserne.

  SvarSlet
 8. Hej Skønne Annette :0)
  Er overbevist om, at der ligger en bændelorm nede i maven og spiser alt min mad *ha, ha, ha*
  Tusinde tak sweetie, jeg synes oss det hjælper gevaldigt på fjæset.
  Tak og fortsat god sidste påskedag til dig!
  Stort knus og varme tanker

  SvarSlet
 9. Kathrine Bøgelund26. april 2011 kl. 10.48

  Hej Lotte:)

  Du ser knald godt ud:) Det er vildt spændende at følge med i:) Især når jeg bor så langt væk:(
  Troede ikke din have kunne blive hyggeligere end den var i forvejen - men jeg tog fejl!! Det ser godt ud med det drivhus:)

  Knus Kathrine

  SvarSlet
 10. Heeeej Kathrine :0)
  Ja, jeg begynder da at ligne mig selv lidt mere med det nye ansigt :0))) Jeg er SÅ glad for, at den del er overstået og at jeg snart kan komme i gang med den sidste del.
  Jow, jow jeg er nu 100 % havetosset og kan snart ikke finde på mere i min lille have - men der kan vel altid blive plads til en plante eller to mere *ha, ha, ha*
  Jeg kan se, du har været i det fynske i påsken - håber I havde en god tur og at det går bedre med din mor.
  Vi snakkes lige pludselig - og det var rigtigt hyggeligt du lige smed en kommentar - så kan jeg se du har været her :0)
  Stort knus og krammer

  SvarSlet