tirsdag den 15. februar 2011

Er BOTOX svaret...

- på mit smerte-helvede ?

Måske! Nu er jeg via Tandretter Rank indstillet til, at få sprøjtet Botox ind i mine kæbemuskler, så de kan slappe af!

De sidste 3 dage har jeg levet af Kodimagnyl, Kodimagnyl og atter Kodimagnyl - hele underkæben har smertet, som havde jeg 8 rodbetændelser på én og samme tid og jeg har "næsten" været parat til, at sætte en kugle for min egen pande!!!

Jeg er helt klar til operationen - har fået sat operationsbuen på de nederste i dag - under STOR smerte, for ind i H......, hvor gør det ondt!

Gid det var i går, jeg skulle opereres - min tålmodighed er lig NUL, når jeg har SÅ ondt!

I morges vågnede jeg med en hævelse i hele venstre side af ansigtet - så nu er jeg også på Penicillin...

Gud fader, hvor er jeg SØLLE!

6 kommentarer:

 1. Du gennemgår den ene lidelse efter den anden. Jeg mangler trøstende og opmuntrende ord. Jeg nøjes med at sende mine tanker, og håber det snart bliver meget bedre.

  SvarSlet
 2. Jeg sender dig også kærlige og varme tanker og knus.

  SvarSlet
 3. Får virkelig håpe dine smerter forsvinner. Jeg har mønsteret på tunikaen, og hvis du sender meg en adresse så kan jeg kopiere og sende den til deg. Kunne prøvd å scanne den og sendt den på mail til deg, Det er kanskje det letteste for begge.

  SvarSlet
 4. Kære Pia!
  Tak for dine tanker - jeg har det heldigvis meget bedre nu og er næsten smertefri :0)
  Stort knus og kram


  Kære Laila
  - takker for dine varme tanker og knus - som skrevet, så har jeg det bedre nu og er i stand til at smile igen!
  Stort knus og kram

  Kære Strikkedilla :0)
  Også tak til dig. Jeg har skrevet et indlæg til dig, hvor du kan se min e-mail. Jeg glæder mig som et lille barn, til at komme i gang med tunikaen :0) - og håber jeg kan lave et lige så flot stykke arbejde som dig!
  Stort knus og kram

  SvarSlet
 5. Puha søde - må være helt forfærdeligt. Botox er faktisk vidundermiddel til meget andet en rynker. Har også hørt at folk der lider af ekstrem armsved får sprøjtet botox i armhulerne. Sikke et lækkert strikkeprojekt du skal igang med♥ Knus

  SvarSlet
 6. Kære Tina :0)
  Ja, det var forfærdeligt (kan nu tale datid- heldigvis)!
  Ja, i følge tandretteren bruges det også til kæbemuskler - da det får musklerne til at slappe af - det er så bare ærgeligt, at jeg ikke har nogle rynker på dem - så der også kunne komme en forskønnende effekt *griner*
  Det er godt jeg har mit strik - ellers var jeg blevet vanvittig for længe siden - det er fantastisk afslappende at strikke - så det er ren terapi for mig og i den anden ende vælter det ud med den ene tunika efter den anden :0)
  Knus og tanker til dig

  SvarSlet