torsdag den 27. maj 2010

Sikke et par dejlige dage...

- vi har haft i pinsen!

Afhentning af 1 stk. svensk Christina om fredagen, hygge, hygge og atter hygge hele aftenen i pavién, hvilket includerede pandekager bagt på weberen. Uhmm, de smagte godt - det gjorde rødvinen i særdeleshed også, så klokken blev maaaaange inden vi kom i seng.


Next day stod der bryllup på menuen - i Risskov. Et vennepar skulle smedes og det blev en fantastisk dejlig dag, aften og nat. Igen blev klokken ALT for mange, men det var dejligt at se vennerne igen og lige blive opdateret :0)

Og dagen derpå stod den på "hurtig-færgen" over Kattegat - nærmere betegnet Mols-linien, for nu skulle der fejres 50 års surprise-fødselsdag i en kolonihave på Amager.

Fødselaren blev utrolig glad for at se os - han havde INGEN ide om, at vi kom - så det var virkelig en surprise. Og så skal jeg da lige love for der blev kræset om os. Vi fik det mest fantastiske mad, vin m.m. Så blev klokken mange IGEN - men det var hyggeligt som altid og vidunderligt at sove ude i udestuen.


Fruen i kolonihaven er noget af det mest inspirerende menneske - det er HELT fantastisk, hvad hun/de har fået ud af den kolonihave - de bor der også fra 1. april og frem til 1. oktober - så alt er utrolig velfungerende - der er træk og slip, badekabine, vaskemaskine - jamen you name it, så er det at finde i koloén. Og så er der HAVEN - den er helt utrolig. Det kan kun siges med 1 ord: Den-er-så-hamrende-skrub-hyggelig-at-man-bliver-glad-i-låget!

1 kommentar:

  1. Hej Lotte
    Allerførst tusind tak for min Award. Jeg håber, jeg kan finde ud af det der med at linke.
    Og sikken en pinse du har haft, fyldt med fest og farver. Håber du får en dejlig dag:-)

    SvarSlet