mandag den 15. februar 2010

Så er den der...

- endelig!!!
Strikketrøjen begynder at tage form, lige efter mit hoved. Jeg har lavet om på mønstret og har nu helt styr på mine farveskift - JUHUUU.
Vi tager lige en up-date på bøjle-Lotte. Nu har jeg haft den i munden i 12 dage og jeg har vænnet mig til den. Der er kommet nye vaner til - bl.a. spiser jeg ALT med kniv og gaffel - selv en fastelavnsbolle :0) På den måde sikre jeg mig, at jeg ikke skal bide i noget - for det ryger lige op i togskinnerne med stor risiko for, at de løsner sig - og så er der indført tandbørstning i den helt store stil og indført farvetest hver uge, for at sikre mig alt bliver børstet væk, som det skal. Jo, jeg skal nok forlige mig med situationen.

6 kommentarer:

 1. Hvor bliver trøjen bare flot!!!!!! Og lige så flot er det at du har vænnet dig så godt til bøjlen efter kun 12 dage! Og med bøjle har du ret der skal SUPERtandbørsten virkelig frem.Hvor lang tid mener de at du skal have den på? KNIS♥

  SvarSlet
 2. Jeg siger også...., hold da lige op hvor bliver den flot den trøje.

  Må vist igang med et lignende projekt efter flytningen....

  God kamp med din tandbørstning ;0)

  SvarSlet
 3. Hvor ser din trøje godt ud. Den bliver super flot.
  Sikke nogen farver.
  Merete

  SvarSlet
 4. Super flot strik ... godt gået med både strik og bøjle :-)

  SvarSlet
 5. Du godeste hvor er det smukt. De farver de er bare så dejlige sammen.
  Lykken er, at du er ved at vænne dig til al metallet i munden, jeg kan godt forestille mig, at der må ekstra foranstaltninger til mht. spisning og tandbørstning. Tænk når engang det hele er overstået, det bliver bare så vildt dejligt med de bisser.

  SvarSlet
 6. Hej Tina!
  Ja, den bliver sku meget flot :0), er lidt stolt af projektet.
  Jeg skal til kontrol med bøjlen d. 16. marts og han mente jeg efter 4 måneder skal have på de nederste og så er det et spørgsmål om, hvor hurtigt tænderne flytter sig - men jeg skal forvente mellem 1½ og 2 år, derefter operation og yderligere 3 måneder med bøjle :0)
  Det kan man vist godt kalde et laaaangt projekt ;0)
  Stort knus herfra

  Hej Dianna!
  Tak for de søde ord - det bliver dejligt, når I er færdige med det nye hus :0) Jeg glæder mig sådan til at se det, når I er færdige. Så skulle du også gerne kunne få mere tid til det kreative og du siger bare til, så skal jeg nok give ud af erfaringen med trøjen :0))))
  Stort knus til dig!

  Hej Merete!
  Tak og jeg kan jo kun takke dig, for at være kommet i gang.
  Stort knus herfra

  Hej Garn Moster!
  Tak skal du have, jeg glæder mig til at vise det HELT færdige resultat!
  Stort knus herfra

  Hej Annette!
  Hvor er det dog skønt, at andre end mig også er helt vild med de farver - de er så friske at se på. Jo jo, den får ikke for lidt med tandbørsten - jeg har hele 3 forskellige, for at sikre at jeg kommer ind i alle kroge, revner og sprækker :0) Det tager også en halv krig at bliver færdig ude på badeværelset om aftenen *griner*
  Du kan tro jeg har får øje, at det færdige resultat meget gerne skulle matche mine trængsler *skrupgriner*
  Stort knus herfra

  SvarSlet