mandag den 8. februar 2010

Og nu til 2. runde...

- hvor jeg prøver at følge Ruth Sørensens opskrift på blusen "Efterår".
Jeg kan lige så godt kravle til bekendelse...jeg fik strikket et stykke af mønstret - var ikke tilfreds - trævle op - lave mit eget "prik-prik-prik" mønster - stadig ikke tilfreds - trævle op...så lige pt. er jeg tilbage som det ser ud på foto - jeg skal nemlig sige dig, jeg er SÅ vild med den nærmest skørtekant strikket op på hestetømmer...jow jow...jeg gør bestemt forsøget!

7 kommentarer:

 1. Du er da flittig - og hvor er farverne flotte. Hvordan går det med bøjlen? KNUS

  SvarSlet
 2. Hej Lotte.
  Hvor er du blevet dygtigt til det. Det ser rigtig godt ud.
  Ses vi en af dagene, hvis du er på højkant igen?
  Kh. Sonnie

  SvarSlet
 3. Bare lige en lille hilsen, for at muntre dig op... altså med hensyn til den nye bøjle. Det er så sejt at du har modet og lysten til at gennemgå sådan en ordentlig omgang, og jeg selv ved ikke om jeg ku. Fik en helt alm rodbehandling i forrige uge og jeg er en pivskid for jeg syntes det gjorde ondt i flere dag og havde bare så ondt af mig selv ;)

  Jeg siger god bedring med forkølelsen.

  Hvor længe går der før bøjlen og tænderne kan enes og du kan begynde at vænne dig til den uden ubehag?

  Kh Henriette :-))

  SvarSlet
 4. Hej Tina!
  Jep, jeg forsøger at være flittig, men synes nu at det mest har bestået af, at trævle op :0))
  Mht. bøjlen, så kig under svaret til Henriette. Jeg fik sådan noget voks, jeg kunne sætte udenpå de steder der generede, det hjælper nogenlunde. Og TAK for info mht. tyggegummi - århh, hvor jeg savner at tygge mit V6.
  Stort knus herfra

  Hej Sonnie!
  Jaaaaa, det går fremad - altså sådan 2 skridt frem og 1 tilbage - men jeg er nu på rette vej. Vi ses i eftermiddag, for jeg er startet job igen!
  Stort knus herfra

  Hej Henriette!
  Tusinde tak for din hilsen her i vinterkulden :0)
  Nu har jeg haft bøjlen på i knap en uge. Den første dag synes jeg var den værste, for det trak og hev i alle tænderne. Nu synes jeg det går meget godt - jeg laver lige en up-date her på bloggen, så du kan følge med :0)
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 5. Hvor er du skrap og tålmodig ☺
  Men farverne er bare så dejlige og jeg glæder mig til at følge projektet her.
  Jeg kan se, at det går bedre med gebisset, heldigvis. Men jeg kan også forestille mig, at det ikke er sådan helt sjovt. Men, men når det hele er overstået, så er der ingen ende på herlighederne og glæden.
  Knus

  SvarSlet
 6. Hej Annette!
  Nemlig, du har så evig ret - lige nu er det ikke helt en dans på roser med metal i den halve mund - men jeg tror også på, at resultatet i den sidste ende, bliver hele rejsen være :0)
  Tjoo, tålmodighed er bestemt en egenskab jeg har masser af.....nu har jeg selv lavet et mønster og er kommet godt i gang - så lige om snart, kommer der en up-date på strikketøjet ;0)
  Stort knus til dig

  SvarSlet
 7. Hej Lotte

  Hvor er den trøje dog ultralækker ;o)
  Jeg har selv strikket Christel Seyfarth's flower-power frakke (og har mønseret) og er svært tilfreds. Jeg har dog valgt at afkorte den med en enkelt rapport med store blomster, så det ikke blev for meget "badekåbe" ;o)
  Jeg er meget nysgerrig om hvem denne Ruth Sørensen er, og hvor du har det lækre mønster fra. Det lyder meget specielt med strikkekanten kreeret på hestetømmer. Jeg er vild med dine farvesammensætninger. Har du et særligt program, når du selv "digter" mønstre?

  Bedste hilsner
  Lone Møbjerg - endnu en strikkoman :o)

  SvarSlet