onsdag den 3. februar 2010

Første døgn er gået...

- med bøjle på tænderne.
Det er ikke en dans på roser. Det trækker og hiver i tænderne, overlæben er hudløs, øm og lidt hævet af den konstante "kommen i klemme" med bøjlen og for at gøre ondt værre, så har jeg fået en ordentlig omgang forkølelse med snottet hængende i stænger. Jo tak, jeg har det sørme godt :0(
Dagen startede med 1 stk. sygemelding herfra - jeg magter ikke samfundet i denne tilstand. Jeg trækker mig igennem dagen med Kodimagnyl, varm "flydende" kakao, et tæppe omkring kroppen og bedst af alt - jeg behøver ikke tale - for det gør ondt i den hudløse læbe, når jeg skal sige noget.
Føde er et kapitel for sig selv - det er umuligt at bide i noget - alt bliver skåret i meget små bidder og tygges forsigtigt. Yoghurt, varm kakao og risengrød er mine bedste venner i dag.
Dagens bedste oplevelse har været, at tandlæge Kaspar ringede for at høre, hvordan det var gået i går - han ER verdens bedste tandlæge - BASTA!
Resten af dagen vil jeg sidde stille, uden at sige en lyd - og lade strikkepindene tale for sig selv!

4 kommentarer:

 1. Uha det ser ømt ud ... jeg føler med dig !!!

  SvarSlet
 2. Av siger jeg bare. kan godt huske det første stykke tid fra min søn. Der er sådan noget sjovt voks man kan smøre på så det ikke gnaver så meget. i DK kan man forresten også få en slags tyggegummi som man godt må tygge når man har bøjle på. Det fåes på apoteket og hedder Carcin tror jeg. KNUS til dig

  SvarSlet
 3. Åh, din stakkel. Jeg føler med dig. Jeg havde bøjle på tænderne i årevis som ung (det føltes i hvert fald sådan). Og det kan ikke være meget sjovere som voksen... :-)

  SvarSlet
 4. Åh nej, din stakkel. Men resultatet bliver garanteret super, super godt, så der er nok ikke andet at gøre end at lide for skønheden, uanset hvor afsindig træls det hele er lige nu.
  God bedring med forkølelsen.

  SvarSlet