søndag den 3. januar 2010

Jeg er solgt til stang-lakrids...

En god kollega ringede i aftes og nærmest råbte i røret "Skynd dig at slå over på DK4..."
Der var en udsendelse om strikke-damen på Fanø, som jeg først for nylig har stiftet bekendtskab med og så blev jeg solgt til stang-lakrids :0) For dælen, hvor er hun knaldende dygtig hende Christel Seyfarth og SIKKE noget strik.
Hende vil jeg gerne slå et slag i bolledejen for, så her er hendes webside: http://www.christel-seyfarth.dk
Modellen på billedet er nu blevet et MUST projekt i 2010, trods jeg aldrig har strikket trøjer i den forstand. Men man kan vel meget med sin vilje ikk ?

6 kommentarer:

 1. Den er bare SÅ smuk.
  Jeg har været i hendes butik på Fanø, og den er fyldt med alverdens smukke garner og færdige produkter, og så har hun et stort glas stående på disken fyldt med store gyldne klumper rav, som hun selv har fundet.

  SvarSlet
 2. OOhhhhh hvis man ikke er en prof. haj til at strikke er det nok ikke liiiigggeee den man starter med !! *SS*Jeg er også helt vild med de trøjer, men at strikke med flere farver uden at det strammer bagpå og uden at skulle hæft alt for mange ender ..... øh tør jeg dælme ikke *GG*

  SvarSlet
 3. Hej Lotte
  De er så skønne hendes strik. Jeg er i gang et af hendes valmuesjaler, i samme farver, som den jakke du har vist. Det er så inspirerende og dejligt at strikke i de farver.
  Du kan sagtens kaste dig ud i det. Det er et rigtigt "Lottes projekt" :o)
  Jeg har hørt om det program på dk4, jeg har ikke nået at se det endnu, men det må jeg vist.
  Vi snakkes.
  Sonnie

  SvarSlet
 4. Du godeste, hvor er den skøn, waaaauw.
  Selvfølgelig kan du da kaste dig over det projekt, det behøver jo ikke lige at være færdigt på 14 dage.
  Jeg kan se, at jeg skal have kigget nærmere på det link end jeg har gjort lige nu, for hun kan noget med farver den pige. Tak for tippet.

  SvarSlet
 5. elsker farverne i Christels modeller. Jeg ved det ikke er så svært som det ser ud til... så kast dig bare ud i et projekt. Sjalerne er strikket ud fra samme teknikker, så der kan man jo øve sig. Garnet er jo noget af en investering... held og lykke med projektet

  SvarSlet
 6. Hej Ravheksen!
  Jeg er enig - den er bare SÅ smuk. Misunder at du har været i hendes forretning :0) Jeg er dog bange for, at jeg hurtig kunne bruge en formue i den butik.
  Knus

  Hej Fynpigen!
  Jamen, man bliver da nødt til at kaste sig ud i noget nyt :0) Heldigvis har jeg et par skrappe strikkepiger omkring mig, hvis jeg får behov for hjælp. :0)
  Knus

  Hej Sonnie!
  Jeps, et rigtig LOTTE-projekt :0) Du kender mig jo godt nok til at vide, at jeg bare kaster mig ud i det *gg* og JA, det er nogle skønne farver, man bliver straks forelsket.
  Vi ses.
  Knus

  Hej Annette!
  Ja, er det ikke bare sådan én man MÅ eje. Jeg er som dig også helt WAAAUW. Man bliver helt salig af, at kigge på hendes webside.
  Knus

  Hej Karen-Ditte!
  Tak for de munter ord - jeg er som dig, helt vild med hendes farvesammensætning og når jeg får sparet sammen til kittet (1300,-), så glæder jeg mig til at komme i gang.
  Knus

  SvarSlet