lørdag den 31. oktober 2009

Og så var der lige...

- det 5. besøg hos min tandlæge, hvor "wax-uppen" skulle præsenteres!
Vel ankommen i stolen, kom Kaspar ind og fremviste mig wax-uppen og FOR DÆLEN DA - sikke nogle bisser. Er du helt sikker på, at jeg kan få sådan nogle bisser, for det er da ren Hollywood? spurgte jeg forsigtigt!
Ja, resultatet er fantastisk - men men men......
For dem der ikk´ helt ved, hvad en wax-up er, så kommer forklaringen her:
Man tager en million milliard aftryk af nuværende tænder, bid m.m. - det hele sendes ind til nogle proffer, der så sidder og fremstiller tand-for-tand nye tænder, der altsammen tager højde for bid m.m. og vupti, så kommer der et tandsæt retur af, hvordan det KAN laves og vil se ud.
Deraf disse "mine nye Hollywood/smile/waw-wax-up tænder".

Men men HELDIGVIS har jeg nu en tandlæge der tænker MEGET over, det han laver og han havde fået en "second thought"... og havde derfor kontaktet en professor i tandretning, for at få en vurdering af dette wax-up - for Kaspar var kommet i tvivl om, det kunne holde på grund af tandrøddernes retning...og han var ikke helt sikker på, at jeg ville kunne undgå en tandretning og en operation forud for de nye tænder!!!!
Så næste skridt på vejen, er et møde med Per Rank (tandretter), Kaspar og jeg for at få vurderet wax-uppen kontra mine tænder og kæbeproblemer.
Fortsættelse følger...

1 kommentar:

 1. Hej igen
  Hvor er det heldigt, at du NU har en tandlæge der tænker sig om. Det må da være så betryggende i forhold til hvad du ellers er blevet budt.
  Fortsat god tandrejse.
  Det er altså lidt trist at du ikke sidder "ude i køkkenet" mere.
  Sonnie

  SvarSlet